Ion Crăciunescu: ”Este probabil ca FCSB să revină la Steaua. Sunt niște discuții”

Ion Crăciunescu (73 de ani), fost arbitru, a vorbit despre câștigarea campionatului de către FCSB în acest sezon. Acesta a făcut și o declarație interesantă despre disputa FCSB – Steaua.

FCSB a câștigat campionatul după o pauză de 9 ani, după ce a învins Farul Constanța, scor 2-1, în etapa a 7-a din play-off-ul SuperLigii.

Despre succesul ”roș-albaștrilor” a vorbit și Ion Crăciunescu, care a făcut o declarație ce va stârni multe întrebări în rândul suporterilor.

Revine FCSB la Steaua

”Mi-a plăcut declarația lui Hagi. ‘Felicitări! Ați fost cea mai constantă echipă’. Adică, recunoaște că FCSB-ul a fost cea mai bună echipă în competiția asta.

Am înțeles că FCSB-ul probabil se va schimba, va reveni la Steaua, sunt niște discuții”, a spus Crăciunescu, în cadrul Digi Sport Matinal.

Fostul arbitru a fost interogat despre afirmația sa și a subliniat că denumirea „Steaua” are o tradiție puternică în prima ligă și ar trebui respectată în continuare.

”Nu vreau să tensionez nimic. Dar există un palmares acolo și e păcat să se strice tot”, a adăugat Crăciunescu.

Emil Grădinescu a ironizat-o pe CSA Steaua

”Azi, pe stadionul Steaua, au fost OFICIAL 30.137 de scaune goale (1.117 spectatori anunțați)”, a spus comentatorul celor de la Prima Sport.

Lasă un comentariu