Ionel Dănciulescu a aruncat ”săgeți” către Al-Duhail, după ce clubul din Qatar a vrut să ”dribleze” clauza de la FCSB a lui Florinel Coman

Florinel Coman (26 de ani) s-a aflat pe lista de transferuri a celor de la Al-Duhail.

Reprezentanții grupării din Qatar au ajuns la București pentru a negocia cu Gigi Becali (65 de ani), însă totul a picat.

Ionel Dănciulescu a criticat dur Al-Duhail, după ce clubul din Qatar a încercat să evite clauza de reziliere a lui Florinel Coman de la FCSB. Qatarezii au vrut să ocolească clauza de 5 milioane de euro a lui Coman, iar propunerile făcute de finanțatorul FCSB-ului nu le-au fost pe plac. În consecință, Al-Duhail s-a reorientat și a ajuns la un acord cu Luis Alberto (31 de ani) de la Lazio.

Într-o discuție despre transferurile de la FCSB, Ionel Dănciulescu (47 de ani) a criticat modul în care reprezentanții clubului din Qatar au negociat la București.

”Eu nu înțeleg tam-tam-ul făcut de cei din Qatar. Bă, dacă vrei să iei un jucător care are clauză, nu-l iei? Te mai milogești la un milion de euro? Plătește clauza și îl iei. Nu au fost serioși. Nu au tratat ca un club serios.”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ”Liga Digi Sport”.

  • Deși a pierdut acest tren, în cazul unor evoluții bune la EURO 2024, Florinel Coman ar putea stârni interesul altor formații, chiar și de pe ”Bătrânul Continent”.

Anton Petrea: ”Coman are tot timpul din lume pentru a fi transferat”

Anton Petrea (49 de ani), antrenor care a lucrat direct cu Florinel Coman la FCSB, crede că acesta va avea oferte mult mai tentante pe viitor, nu doar din zona Golfului, dacă va continua să-și vadă doar de joc.

”Dacă ne uităm la cifre, e cel mai bun sezon al lui. Nu văd de ce ar putea fi afectat (n.r. – de ratarea transferului). Are tot timpul din lume pentru a fi transferat și chiar la o echipă mai bună. Trebuie doar să continue pe aceeași linie și vor veni și alte oferte.

Un transfer nu trebuie să te afecteze, pentru că dacă vei continua și vei avea evoluții apreciate, sigur apar alte echipe care te vor dori”, a spus Anton Petrea, la ”Digi Sport Matinal”.

Lasă un comentariu