Ionel Ganea râde ca Gigi Becali în plină stradă! Fostul atacant al Generației de Aur, one man show pentru amicii săi

ProSport a intrat în posesia unor fotografii cu Ionel Ganea. Relaxat și binedispus, fostul atacant al Generației de Aur și-a făcut prietenii să râdă cu glumele sale, în timp ce se relaxau într-un centru comercial.

Ionel Ganea râde ca Gigi Becali în plină stradă! Fostul atacant al Generației de Aur, one man show pentru amici săi

De mai bine de doi ani, Ionel Ganea nu mai este implicat în fotbalul românesc.. Ultima experiență de la Dunărea Călărași, unde a ocupat funcția de director sportiv, l-a făcut să își aleagă mai bine propunerile. Cu toate acestea, atacantul Generației de Aur rămâne un fin observator al fenomenului, iar fiecare opinie a sa stârnește interes.

Fără angajameent în cadrul unui club, Ionel Ganea a fost surprins în timp ce se relaxa la mall alături de trei prieteni. Revederea i-a făcut pe toți să aibă un zâmbet larg pe buze, asta și datorită „Ganezului”, care a fost pus pe șotii pentru a-și bine dispune amicii, după cum se vede și în fotografiile intrare în posesia ProSport.

Ionel Ganea s-a retras la poalele munților, crește găini de rasă, are oi și capre. „Viața mea e liniștită, în fotbal e vagabonțeală. Am mioare, berbecuți și ieduți. Nu vreau să mă extind, că-l supăr pe Gigi Becali”

Departe de agitația din oraș, Ionel Ganea s-a refugiat la poalele munților Făgăraș, unde și-a cultivat o adevărată gospodărie. Până la a găsi un proiect solid și de persectivă în fotbalul românesc, golgheterul României din sezonul 1998 – 1999 preferă să își dedice timpul familiei și treburilor casnice.

„Viața mea e liniștită, mulțumesc lui Dumnezeu. Suntem bine, familia, copiii. Și asta contează cel mai mult. Am liniște, intimitate, peisajul e frumos, totul e natural.

Ce să spun, oferte am mai avut, dar le-am refuzat. Dacă situația nu e stabilă, e greu să motivezi jucătorii. Nu poți să-i capacitezi din punct de vedere fizic și mental, să fie 100% la antrenamente. Asta este realitatea fotbalului românesc și, după cum vedeți, nu se vrea binele fotbaliștilor. Cluburile au beneficiat din partea statului, au făcut contracte de activitate sportivă cu 40% plătiți pe taxe și impozite, sunt foarte puține echipe care plătesc la timp și, dacă nici statul nu este interesat să-și ia banii sau să verifice lucrurile astea… . Și atunci, vedeți ce probleme sunt, îți pierzi din concentrare, din valoare și apar… apar să zicem vagabonțelile, asta e realitatea, că nu ai cum să trăiești cu aer”, a declarat Ionel Ganea pentru ProSport, în foto-reportajul realizat de Cătălin Mureșanu în luna aprilie a acestui an.

Lasă un comentariu