Ionuț Chirilă consideră că FCSB va câștiga SuperLiga din cauza neputinței adversarelor

CFR Cluj – FCSB este derby-ul etapei cu numărul patru din play-off-ul SuperLigii României.

Chirilă: FCSB favorizată de problemele adversarelor și va câștiga titlul

Ionuț Chirilă, analist sportiv, consideră că FCSB are șanse mari să câștige SuperLiga din cauza dificultăților cu care se confruntă principalele sale adversare.

Chirilă a explicat că echipa din Berceni a profitat de momentele slabe ale rivalelor sale, reușind să se distanțeze semnificativ în fruntea clasamentului. De asemenea, el este convins că FCSB va cuceri titlul de campioană.

”Mi se pare că acum FCSB va câștiga un titlu, nu vreau să iau din meritele FCSB-ului, dar pe neputința celorlalte. CFR este într-o schimbare totală și a epuizat tot ce era de epuizat în acești cinci ani.

Rapid nu se regășește, Farul nu are șansa să câștige din cauza tinereții jucătorilor care nu au ajuns la o forță colectivă care să bată valorile individuale ale Universității Craiova, Rapidului și FCSB-ului.

Universitatea Craiova nu se regăsește de cinci ani. FCSB va putea diseară să își adjuedece titlul. Presiunea este extraordinară pentru că se așteaptă de mulți ani. Pare mai mult ca niciodată o echipă.

Până acum era un conglomerat de valori individuale. Acum, mai mult ca niciodată pare o echipă destul de completă.”, a sosu Ionuț Chirilă la Digi Sport Matinal.

 

Lasă un comentariu