Iordănescu a mințit, Olaru nu avea nimic. Gigi Becali despre noua dispută dintre fcsb si frf

România s-a impus fără probleme în fața Andorrei, scor 4-0, în preliminariile EURO 2024, și a urcat pe prima poziție în clasamentul grupei I.

Gigi Becali (65 de ani) a afirmat că nu s-a uitat la confruntarea de pe Arena Națională și și-a continuat atacurile la adresa lui Edi Iordănescu (45 de ani).

Patronul roș-albaștrilor susține că Darius Olaru, jucător scos din lotul naționalei, nu ar fi fost accidentat.

„Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali.

România a fost susţinută duminică seara de peste 20.000 de copii din tribune. Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată să dispute acest meci cu porţile închise, dar UEFA permite accesul liber pentru copiii sub 14 ani.

România ar urma să joace în noiembrie ultimele sale meciuri din grupă, cu Israelul în deplasare şi cu Elveţia acasă.

Lasă un comentariu