Iosif Rotariu, despre titlul câștigat de FCSB: ”Nu au jucat un fotbal extraordinar”

Iosif Rotariu (61 de ani), legendă a Stelei, nu este impresionat de titlul câștigat de FCSB.

Fostul mijlocaș Iosif Rotariu a făcut parte din echipa Stelei care a dominat fotbalul românesc și a fost o forță în Europa după mijlocul anilor ’80.

Cu titluri câștigate în acea perioadă și titular în finala Cupei Campionilor din 1989, pierdută de Steaua cu 4-0 în fața lui AC Milan, Iosif Rotariu spune că nu este impresionat de campionatul câștigat de FCSB.

Fostul mare internațional român susține că FCSB n-a arătat un nivel foarte ridicat, dar a reușit să câștige deoarece Rapid și CFR Cluj au avut probleme:

”Poate să rămână în memorie că au luat titlul după foarte mult timp, dar nu pentru faptul că au jucat un fotbal extraordinar. Mi s-a părut slab și au câștigat datorită nerealizărilor Rapidului, CFR-ului, nu că au dominat campionatul sau că au jucat fotbal la un nivel ridicat.

Nu cred că va rămâne în istoria nimănui, e un campionat câștigat și cam atât”, a spus Iosif Rotariu pentru iAMsport.ro.

FCSB și-a scos palmaresul de pe contul oficial de Facebook

Sărbătoarea FCSB-ului a fost stricată de motivarea Curții de Apel. Judecătorii au stabilit că echipa lui Gigi Becali n-a avut niciodată marca și palmaresul și nici nu pot emite vreo pretenție în acest sens.

Decizia va putea fi atacată la Înalta Curte, unde se va judeca însă doar perioada 2003-2017, deci nu și palmaresul echipei istorice.

Drept urmare, FCSB a fost obligată să-și scoată palmaresul pe care și-l trecuse pe contul oficial de Facebook.

Potrivit conducerii Stelei, în urma acestei motivări, FRF va fi notificată să nu mai atribuie palmaresul FCSB-ului.

Lasă un comentariu