Ipoteză surprinzătoare în direct: „Am înțeles că se dorește îndepărtarea lui Radunovic de la FCSB”

Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei, susține că cei de la FCSB ar vrea să îl îndepărteze pe Risto Radunovic (31 de ani), fundaș stânga.

Roș-albaștrii i-au adus un concurent pe post lui Radunovic, pe Cristi Ganea (31 de ani), jucător venit liber de contract după despărțirea de Panathinaikos. Iar Gabi Balint crede că transferul nu e întâmplător.

Gabi Balint: „Am înțeles că se dorește îndepărtarea lui Radunovic”

„Ganea nu prea a jucat în ultimul timp. Eu îl știu bine, l-am avut jucător la Craiova. E un jucător bun, dar a trecut timpul peste el. Am înțeles că se dorește îndepărtarea lui Radunovic, ușor, ușor, că nu mai… A îmbătrânit.

În ultimul timp a mai stagnat și Radunovic. Cred că vor și ei altceva. Cred că Ganea e bun pe ofensivă, pe defensivă avea probleme mari”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Radunovic ajungea la FCSB în ianuarie 2021, de la Astra. Cum Panțâru s-a accidentat în primăvara aceluiași an, muntenegreanul nu a avut, practic, un concurent pe post. 

A adunat 107 meciuri pentru roș-albaștri, a marcat 5 goluri și a dat 11 pase decisive, devenind unul dintre liderii de la FCSB.

Ganea a revenit în România după 3 ani, când se întorcea la Bilbao după împrumutul la Viitorul. A mai jucat în România la ASA Tg. Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov. 

În străinătate, a evoluat pentru Mallorca B, Santanyi, Bilbao, Numancia, Aris Salonic și Panathinaikos.

Lasă un comentariu