Ireal! Gigi Becali îi ia apărarea lui Florin Talpan și îl distruge pe Vasile Dîncu în războiul pentru promovarea CSA Steaua: „Face prostii! Nu știe legea”

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florin Talpan, însă nu a avut milă de fostul ministru al Apărării Vasile Dîncu, omul care vrea ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Superliga.

Ireal! Gigi Becali îi ia apărarea lui Florin Talpan și îl distruge pe Vasile Dîncu în războiul pentru promovarea CSA Steaua

Florin Talpan a scăpat, de această dată, de criticile lui Gigi Becali, dar patronul de la FCSB l-a atacat pe Vasile Dîncu, omul care vrea să o vadă pe CSA Steaua în Superliga.

Omul de afaceri din fruntea vicecampioanei că fostul ministru al Apărării vorbește fără să cunoască legile țării, fiind convins că „militarilor” le este imposibil să primească drept de promovare.

Gigi Becali spune că juristul Florin Talpan și ceilalți oameni din conducerea CSA Steaua nu au nicio vină pentru că echipa nu poate ajunge în Superliga, deoarece nu pot interveni în această situație.

Gigi Becali, atac la Vasile Dîncu: „Habar nu are de legi”

Gigi Becali l-a atacat pe fostul ministru Vasile Dîncu, cel care își dorește ca CSA Steaua să aibă drept de promovare în Superliga.

„De Talpan nu trebuie vorbit, altceva. Nu că n-am voie să vorbesc, dar nu trebuie vorbit despre el, săracul…

(n.r. Despre dreptul de promovare al CSA Steaua) Nu există portiță, atât. În rest, nu mai vreau să vorbesc. Legal nu există. Ei, săracii, ar face, dar nu există portiță. Eu îi laud, nu-i critic. Oamenii nu au nicio vină că nu există portiță. Dîncu de unde să știe? Dîncu habar nu are de legi. Știe Dîncu legi? Dîncu habar nu are.

El știe să facă jocuri șmecherești politice, tot felul de intrigi. Ba să bage peste unul, ba peste altul. Când era Condrea, că acum nu mai are putere așa mare. Mai are încă influențele pe care le avea înainte în servicii, dar nu mai are așa mare putere. Vorbește prostii pentru că nu cunoaște lege. Foarte mulți nu cunosc legile, de-aia spun «Dom’ne, că trebuia să promoveze, că nu știu ce». Păi, nu există în lege, n-ai cum să o faci. (n.r. – rămâne CSA Steaua în Liga 2) Da. Dacă nu există. Tu nu înțelegi?

Trebuie să faci aceiași pași ca în 1997 sau 1998, când s-a dezmembrat. Trebuie să faci aceiași pași, nu ai ce face. Dacă faci aceiași pași vine cineva și te întreabă, Curtea de Conturi: «De ce ai cheltuit dacă faci aceiași pași, pentru ce ai mai făcut-o?». Oamenii de la CSA nu au nicio vină, nu pot pur și simplu, nu au cum. Nu mai vreau să comentez. Aici le-am luat apărarea, de fapt. Le-am luat apărarea pentru că nu au vină oamenii”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu