Își face FCSB stadion? Mihai Stoica are răspunsul.

FCSB a fost întrebată dacă plănuiește să își construiască propriul stadion în București sau în zonele limitrofe. Mihai Stoica, reprezentant al clubului, a răspuns categoric, afirmând că o asemenea investiție nu este justificată. Mai mult, Stoică a argumentat că construirea unui stadion de la zero ar implica costuri în jurul sumei de „100-150 de milioane de euro”, considerate excesive.

„Nu s-ar fi amortizat niciodată. Ar fi fost o investiţie nerentabilă. De ce primesc întrebarea asta atât de des? Există vreo altă echipă din Bucureşti care are stadion propriu? Există vreo echipă care să îşi facă stadion din banii proprii? Vreau şi eu să văd în România că se întâmplă ce s-a întâmplat cu Arsenal în Londra sau cu Juventus în Torino. Nu sunt bani pentru aşa ceva. Un stadion costă 100-150 de milioane de euro. De ce să investeşti o sumă atât de mare, pe care n o poţi recupera niciodată”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB își dispută meciurile considerate pe teren propriu pe Arena Națională, dar a avut probleme în trecut și a trebuit să se „mute” la Pitești, Giurgiu, Cluj sau pe Arcul de Triumf. Recent, însă, FCSB a fost reprimită pe Stadionul Steaua, unde a disputat trei partide, cu CFR Cluj, Nordsjaelland și Universitatea Craiova, toate în acest sezon.

Lasă un comentariu