Israelienii au reacționat după tragerile la sorți din UCL: ”Am picat cu Steaua București”

FCSB a câștigat ediția 2023/24 a SuperLigii României și va evolua la începutul stagiunii următoare în tururile preliminare din UEFA Champions League.

Marți, formația dirijată de Elias Charalambous și-a aflat adversara din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Este vorba despre campioana din San Marino, AC Virtus.

Israelienii au reacționat imediat după tragerile la sorți din UCL: „Am picat cu Steaua București.”

Miercuri, în schimb, FCSB a aflat cu cine se va duela în al doilea tur preliminar, dacă va reuși să treacă de echipa din San Marino: cu Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

Iar presa israeliană a reacționat imediat după tragerile la sorți, titrând: ”Maccabi Tel Aviv a picat împotriva Stelei București sau Virtus”.

”Galbenii o să debuteze în sezonul european într-un meci cu învingătoarea dintre campioana României și cea din San Marino, în al doilea turp reliminar din Champions League”, au punctat jurnaliștii publicației ynet.co.il.

Până să dea piept cu israelienii, FCSB o va întâlni pe Virtus în manșa tur a primului tur preliminar din UEFA Champions League marți, 9 iulie, de la ora 20:00, la San Marino. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, tot marți, 16 iunie, de la ora 20:00. 

FCSB, valoare a lotului aproape dublă față de Maccabi Tel Aviv

Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la 24 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. FCSB se apropie de o sumă dublă, 34,9 milioane de euro.

Cel mai bine cotat jucător al israelienilor este Felício Milson (24 de ani, 4 milioane de euro), extremă stânga din Angola. Milson a fost cumpărat anul trecut din Rusia, de la Nizhniy Novgorod, pentru 700.000 de euro, iar în stagiunea recent încheiată a marcat 7 goluri și a oferit 13 pase decisive.

Maccabi Tel Aviv dă și foarte mulți jucători la naționala Israelului, mulți dintre ei fiind adversarii României în preliminariile EURO 2024, anul trecut. Printre ei se numără Dor Turgeman, Gabi Kanichowsky, Dor Peretz, Roy Revivo, Eran Zahavi sau Raz Shlomo.

Lasă un comentariu