Iulian Miu, nu își mai dă demisia. Mesajul postat după „victoria” celor de la armată în fața FCSB-ului

Vestea că FCSB nu a primit accesul de a evolua în Ghencea în derby-ul cu Dinamo a fost sărbătorită de susținătorii celor de la CSA Steaua, iar aceștia i-au mulțumit în mod special juristului Florin Talpan, care a participat la negocieri.

Iulian Miu: „M-am întors acasă”

Negocierile dintre cele două cluburi au durat trei zile și au avut loc mai multe răsturnări de situație. În cele din urmă, FCSB a aflat că nu poate evolua în Ghencea, chiar dacă Gigi Becali a declarat că a pus la dispoziție tot ceea ce au cerut cei de la CSA Steaua. 

La scurt timp după anunțul că derby-ul FCSB – Dinamo se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, au apărut și primele reacții în mediul online. După George Ogăraru, care a repostat comunicatul celor de la CSA Steaua, a venit rândul și lui Iulian Miu să posteze un mesaj pe contul său de Facebook.

„M-am întors acasă”, a fost mesajul lui Iulian Miu.

În prezent, Iulian Miu este angajat la Academia celor de la CSA Steaua și a fost unul dintre susțintătorii proiectului din Ghencea, după procesul cu FCSB.

Gigi Becali, detalii de la negocierile cu CSA Steaua

Gigi Becali susține că cei de la CSA Steaua nu au acceptat niciuna dintre polițele aduse de FCSB și că au refuzat și ultima variantă propusă, cu un bilet avalizat cu aceeași sumă, 250.000 de euro.

Eu dădeam un milion, eram de acord, doar că ei când au văzut că noi suntem de acord, au zis că polița asta de asigurare, pe care noi o dăm și la Arena Națională, nu e bună. Am adus alta, nu e bună nici asta. Am adus alta, nu e bună nici asta.

Bine, dacă nu-s bune, dăm banii direct, bilet avalizat. Au zis că nu vor așa. Dumneavoastră o să vedeți, mâine o să vă arăt toată comunicarea, să vedeți minciuna lor. Se văd toate în acte.

Noi am spus că suntem de acord. Trebuia să semnez avalizarea biletului, dar o semnam doar dacă semnam contractul, dar au zis că nu mai vor. Comisia pe care au făcut-o ei a refuzat, cu comandantul clubului. Aici e vorba despre comandant, el este.

Ei spuneau că nu se compară cu celelalte meciuri că e grad ridicat de risc, că e meci cu Dinamo. Bine, mă, o să facem cerere pentru meciul cu CFR, să vedem ce o să mai zică atunci.

Nu pot să o scot la capăt cu ei, că ei știu că nu li se întâmplă nimic”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Lasă un comentariu