„Jenant, mai rămâne să care bidoanele de apă”. Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte la adresa lui Mihai Pintilii

FCSB a învins CSKA 1948 Sofia cu scorul de 1-0, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League.

FCSB a obţinut o victorie preţioasă, prin golul marcat de Florinel Coman (28), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Naumov, la şutul-centrare al lui Olaru.

Dacă va trece de bulgarii de la CSKA 1948 Sofia, FCSB va avea o adversară dificilă în turul al treilea preliminar, vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland.

Marius Șumudică, atac direct la adresa lui Mihai Pintilii

Antrenorul român a avut un discurs dur la adresa lui Mihai Pintilii, explicând că nu înțelege motivul pentru care acesta se complace în situația actuală de la FCSB, în care nu poate să aibă un cuvânt de spus în timpul partidelor, deși el este cel care conduce pregătirea echipei. 

„Mie mi s-a părut jenant, să nu se supere pe mine Pintilii, că nu am nicio treabă cu el… Dacă tu îmi spui mie că pregătirea a făcut-o Pintilii, apoi te duci cu tabela să arăți schimbările. Pentru mine e jenant. Eu, ca antrenor principal, nu aș face așa ceva în viața mea. Mai bine mi-aș da demisia, aș pleca. Aș zice ‘nu pot, vreau să ajung antrenor, mă duc și fac școala’. Mai rămâne să care bidoanele sau să le facă masaj. Este jenant. E fost internațional, vrei să ajungi antrenor, te va costa în viață. 

Mă uitam și la Croitoru. Să stai cu capul în pământ și să vorbești, dar să nu ai curaj să te ridici, ca să nu fi suspendat… „, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport. 

Lasă un comentariu