Joyskim Dawa, atac la adresa brigăzii de arbitri. Riscă să fie suspendat? „Le-a dat penalty cadou! Am fost șocat de decizie”

FCSB a fost egalată pe final de Farul, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 24 din Superliga.

După remiza de pe Național Arena, Joyskim Dawa, apărătorul roș-albaștrilor, l-a distrus pe arbitru.

După ce FCSB a fost egalată de Farul în minutul 90+5 și a scăpat victoria printre degete, Joyskim Dawa a spus că este extrem de dezamăgit.

Fundașul formației bucureștene l-a criticat dur pe central și a catalogat penalty-ul acordat campioanei ca fiind un cadou din partea arbitrului pentru sărbătoritul Gică Hagi.

„Sunt dezamăgit. Am făcut un meci foarte bun împotriva unei echipe bune. Am primit acest gol la final. Cred că a fost un cadou din partea arbitrului. Asta ne-a costat câteva puncte, dar trebuie să mergem înainte.

Am fost șocat, dar orice e posibil în fotbal. Am văzut reluarea. Coman și Olaru sunt importanți pentru noi. Campionatul e lung. Avem play-off-ul, va fi greu. Trebuie să ne concentrăm, luăm meci cu meci și vom vedea după.

Toate meciurile sunt grele, nu ai meciuri ușoare. Trebuie să ne concentrăm să scoatem maximum pentru play-off. Toate echipele din play-off sunt contracandidate, nu doar CFR sau Farul. Trebuie să ne concentrăm asupra tuturor echipelor”, a declarat Dawa.

Lasă un comentariu