Joyskim Dawa, planuri mărețe : „Vreau să ajung într-un campionat puternic!”

FCSB se află în continuare în Antalya unde se pregătește pentru reluarea campionatului.

Vicecampioana României se pregătește intens pentru reluarea campionatului. Spre deosebire de celelalte echipe din Superligă, care s-au întors în țară cu o săptămână înainte de restart, FCSB se va întoarce cu doar o zi înainte de duelul cu UTA Arad, programat luni, 22 ianuarie. 

FCSB a câștigat și singurul amical de pregătire din această iarnă, împotriva lui LASK Linz, scor 4-1, iar jucătorii lui Charalambous continuă pregătirea. 

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB 

Joyskim Dawa a acordat un interviu din cantonamentul din Antalya, iar acolo a vorbit și despre viitorul său. Fundașul transferat în iulie 2022 de la FC Botoșani s-a declarat extrem de fericit la FCSB și a spus că se simte bine, însă a recunoscut că visează la un transfer în străinătate. 

„Mă simt bine, contractul expiră la finalul verii, dar cred că am opțiune de prelungire pe încă trei ani, sunt focusat complet pe finalul acestui sezon, apoi vom vedea ce se întâmplă. Trebuie să câștigăm meciurile, pas cu pas, apoi vom sărbători. Nu mă gândesc să sărbătorim, ci să câștigăm meciurile. 

Sigur că mă gândesc la un transfer, obiectivul meu e să devin mai bun, să ajung într-un campionat puternic. România este un pas foarte bun spre ligile superioare, dacă am posibilitatea, de ce nu? Dar momentan sunt aici și mă focusez la ce am de făcut”, a declarat Joyskim Dawa în cadrul interviului acordat în Antalya. 

  • 900.000 de euro este cota lui Joyskim Dawa conform Transfermarkt. 
  • 25 de meciuri a jucat fundașul central în acest sezon pentru FCSB, având și două goluri marcate. 

Lasă un comentariu