Juan Bauza la FCSB? Încă două cluburi îl vor pe jucător

FCU Craiova are unul dintre jucătorii cei mai râvniți din Superliga României, care i-a atras atenția și lui Gigi Becali. 

Juan Bauza (26 ani) este fotbalistul care a impresionat cu prestațiile sale în tricoul lui FCU Craiova, în ciuda faptului că în acest sezon nu a bifat multe prezențe pe teren din cauza accidentărilor. Deși a strâns puține minute de joc, argentinianul i-a atras atenția lui Gigi Becali, care a anunțat în repetate rânduri că și-ar dori să îl transfere. 

Adrian Mititelu așteaptă să dea lovitura cu Juan Bauza 

Adrian Mititelu a declarat că există cluburi care îl urmăresc pe Juan Bauza la meciurile rămase din campionat, punctând că fotbalistul ar putea pleca și în această iarnă, în cazul în care primește suma cerută pe el. Pretențiile finanțatorului nu sunt însă mici, Mititelu dezvăluind că nu acceptă o propunere mai mică de 4 milioane de euro

,,Nu știu de bani… 4-5 milioane de euro sper să obțin pe el. Sunt șanse să plece în iarnă, nu știu cât de mari, dar vă pot spune că există cluburi care îl vor, care întreabă de el și care vin să-l vadă. Aproape la fiecare meci au trimis oameni să-l vadă.

Nu știu dacă vor fi 5 milioane, dar oricum sub 4 milioane de euro nu va pleca. Cum să vă spun despre cine e vorba? Sincer, nici nu știu… Sunt două cluburi din Europa, dar există și un interes din Golf.

Depinde foarte mult și de evoluția lui, pentru că a început să joace, să nu uităm că el a venit după o lună și jumătate de pauză totală. E în creștere, dar poate mult mai mult. Sper ca la meciul cu FCSB să fie și mai bun”, a declarat Adrian Mititelu conform Fanatik.

Juan Bauza (26 de ani) joacă la FCU Craiova din iulie 2021. Inițial, argentinianul a fost împrumutat pentru 50.000 de euro de la Csikszereda, iar ulterior a fost transferat definitiv în schimbul sumei de 150.000 de euro.

În primul său sezon la FCU Craiova, Bauza a jucat în 25 de meciuri, a marcat cinci goluri și a oferit cinci pase decisive. În actuala stagiune, argentinianul a reușit două assist-uri în cinci meciuri.

Ce credeți, ar fi bun pentru FCSB? Are nevoie cu adevărat FCSB nevoie de încă un jucător?

Lasă un comentariu