„Jucați pe Ghencea cu CFR Cluj?” Mihai Stoica a oferit răspunsul

FCSB a fost aproape de a disputa derby-ul cu Dinamo București pe stadionul „Steaua” din Ghencea.

Însă negocierile cu Clubul Sportiv al Armatei au picat, iar în cele din urmă derby-ul cu echipa din Ștefan cel Mare se va disputa pe arena „Arcul de Trumf” din capitală.

„Jucați pe Ghencea cu CFR Cluj?” Mihai Stoica a oferit răspunsul

Vineri dimineață, mai mulți suporteri ai „roș-albaștrilor” s-au strâns la casa de bilete a stadionului „Arcul de Triumf” pentru a căpăta un bilet la FCSB – Dinamo.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a fost prezent și el acolo și a vorbit cu reprezentanții mass-media. Întrebat dacă „roș-albaștrii” vor face cerere pentru a disputa meciul cu CFR Cluj în Ghencea, oficialul a precizat că speră să poată evolua pe Ghencea cu fosta campioană a României.

„(n.r. faceți cerere și pentru meciul cu CFR să jucați în Ghencea? Sau e riscant?”) Eu știu? Nu mai știu cine stabilește gradul de risc. Poate vin 20 de ultrași de la Cluj cu gânduri războinice, foarte periculoși, i-am văzut. Vom vedea. Sperăm să putem juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj”, a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica: „Nu trebuie culpabilizați cei de la Dinamo că nu au vrut amânarea!” 

Întrebat despre refuzul dinamoviștilor de a amâna partida, Mihai Stoica a punctat că nu îi învinuiește pe „câini” și a dezvăluit că le-a trimis jucătorilor filmare cu coada de la bilete, pentru a-i motiva, astfel încât să înțeleagă cât de susținuți sunt. 

„Nu a vrut să amâne și nu știu dacă trebuie neapărat culpabilizați, am înțeles că Ovidiu Burcă simte că echipa e în vână și probabil că pe terenul pe care ei s-au obișnuit, suprafața e aceeași ca dimensiuni, dar bineînțeles că te simți puțin, e o senzație de claustrare când joci pe Arenă și te duci acolo la derby. 

Contează prea puțin, eu i-am văzut și pe băieți. Am avut o filmare de la 9 dimineața de aici, am pus-o pe grupul jucătorilor și probabil că mâine se va vedea reacția. Una e să știi că ești înconjurat cu atâta dragoste, alta e să intri pe stadion cu jumătate de oră înainte de a începe meciul la încălzire și să dai mâna cu spectatorii, cum se întâmplă la jumătate din echipele din țara asta”, a declarat Mihai Stoica în cursul zilei de vineri. 

Lasă un comentariu