Jucătorii de la FCSB, mai motivați după eliminarea României de la Euro 2024. Ce decizie au luat

Jucătorii de la FCSB prezenți în lotul României de la EURO au refuzat vacanța!

Elias Charalambous a dezvăluit că a vorbit cu jucătorii după meciul cu Olanda, pierdut cu 0-3, și le-a spus că pot avea câteva zile de vacanță. Fotbaliștii au refuzat și, începând de vineri, vor fi la antrenamente.

Fotbaliștii FCSB-ului au refuzat vacanța

Să fiu sincer, aseară, după meci, jucătorii mi-au scris că vor să vină azi la antrenament. Le-am spus că au mâine liber, apoi, de vineri, vor veni să se antreneze cu noi.

Noi am vrut să le dăm câteva zile libere, dar nu au vrut, au vrut să se antreneze cu echipa. Asta spune multe”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare Supercupei cu Corvinul, care se joacă joi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Jucătorii la care face referire Elias Charalambous sunt, aproape sigur, Ștefan Târnovanu, Adrian Șut și Darius Olaru. FCSB l-a mai avut la EURO și pe Florinel Coman, doar că mijlocașul lateral urmează să plece la Al-Gharafa, în Qatar.

Cei trei fotbaliști au șanse, astfel, să fie pe teren în meciul Virtus – FCSB din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, care se dispută pe 9 iulie, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

Singurul dintre cei trei care a jucat la EURO este Darius Olaru, care a intrat 23 de minute cu Belgia și trei minute cu Olanda.

FCSB și Al-Gharafa au ajuns la un acord pentru transferul lui Florinel Coman, pentru suma de 5.25 milioane de euro, mai mare decât clauza de reziliere.

Florinel Coman este așteptat peste două săptămâni în Qatar pentru a semna contractul.

Lasă un comentariu