„Kaizerul” Lupescu pune presiune pe acționarii dinamoviști: „Investiți, aduceți jucători!”

Ionuț Lupescu (54 de ani), legendă a lui Dinamo, a comentat înfrângerea „câinilor” din prima etapă de campionat, 0-2 cu CS Universitatea.

La primul meci oficial după revenirea în SuperLigă, Dinamo a cedat în fața uneia dintre pretendentele la titlu, Universitatea Craiova, care a câștigat la București cu 2-0.

„Kaizerul” Ionuț Lupescu, legendă a lui Dinamo, a fost prezent la meci și a găsit câteva părți bune la prestația alb-roșilor. Totodată, i-a tras de mânecă pe acționari să bage mâna adânc în buzunar și să întărească lotul pe care Ovidiu Burcă îl are la dispoziție.

„În prima repriză nu s-a văzut o diferență între o nou-promovată și Craiova. Cred că am reușit destul de bine să menținem un joc bun. În repriza a doua dacă am fi marcat din penalty poate ar fi fost egal, ceea ce ar fi fost foarte bine pentru noi.

Se vede diferența între Liga 2 și Liga 1. Craiova, cu toate că nu a făcut un meci foarte bun, are jucători mai cu experiență. Eu cred că băieții încearcă tot ce depinde de ei, să joace cât se poate de bine, dar cred că Ovidiu Burcă mai are nevoie de întăriri. Sper ca cei din conducere să găsească soluții să mai aducem câțiva jucători pentru acest campionat”, a precizat Lupescu.

Întrebat ce obiectiv ar trebui să-și fixeze Dinamo în acest prim an de SuperLigă, Lupescu a răspuns:

„Eu m-aș bucura să rămânem în Liga 1. Dacă vom fi o echipă care promovează și apoi retrogradează… nu e bine să te obișnuiești cu retrogradarea, Dinamo merită mult mai mult. Dar depinde foarte mult de conducători, ca ei să investească”.

Lasă un comentariu