La pauză Virtus AC – FCSB 0-5 | Hat-trick pentru Darius Olaru! Măcel în San Marino

Meciul tur Virtus AC – FCSB din preliminariile Champions League, primul pas al campioanei României din lungul drum către grupele unei competiții europene

Campioana din San Marino a dat lovitura pe piața transferurilor în această vară, când l-a adus pe fostul golgheter al lui FCSB, italianul Federico Piovaccari.

FCSB a debutat deja în noul sezon, câștigând primul trofeu, Supercupa României, după 3-0 cu Corviunul Hunedoara, formație din Liga 2 care este deținătoarea Cupei.

În minutul 5. în urma unei consultări VAR, Fcsb a primti un penalty pe care l-a fructificat Darius Olaru cu un sut puternic, atfel scorul fiind 1 la 0 pentru FCSB în minutul 6.

În minutul 11, același Darius Olaru trimite un șut de la distanță! Precizia s-a ‘pupat’ cu forța pusă în execuție și mingea ajunge în vinclul porții, ducaând scorul la 2 – 0 pentru FCSB.

În minutul 21, O pasă a lui Darius Olaru îl găsește pe Daniel Popa la marginea careului. Atacantul trimite un şut precis, plasat direct în colţul din stânga, la ‘firul ierbii’, ducând scorul la 3 – 0 pentru FCSB

În minutul 27, În urma unei respingeri în careu, mingea ajunge la Daniel Popa. Acesta se preface că șutează, portarul „mușcă momeala” și atacantul trimite balonul în poartă, ducând scorul la 4 – 0 pentru FCSB

În minutul 37, Momentul mult așteptat a venit! Darius Olaru a fost găsit de Daniel Popa în careu, șutează și înscrie! Hat-trick în contul mijlocașului, stabilind scorul final al primei reprize de 5 la 0.

Revenim cu noi informatii, pe acest site, la finalul meciului. Succes FCSB, sunt ai noștrii!

Lasă un comentariu