Lăcătuș a răbufnit în direct: „Să-și dea demisia!”

Conducătorii lui Sepsi OSK s-au arătat revoltați de refuzul LPF de a amâna meciul cu Poli Iași, programat între cele două jocuri ale covăsnenilor cu Bodo/Glimt, din play-off-ul Conference League.

Având în vedere programul încărcat, Sepsi a intenționat să amâne jocul cu Poli Iași și chiar ar fi obținut acordul moldovenilor. Totuși, Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor, spune că LPF a refuzat, motivând că „se supără Farul”, club aflat în aceeași situație, care nu și-a putut amâna jocul cu Universitatea Craiova din cauza faptului că nu a ajuns la un acord cu clubul oltean.

Marius Lăcătuș: „Dacă așa a spus oficialul LPF, să-și dea demisia!”

După ce a auzit declarațiile lui Hadnagy, Marius Lăcătuș a avut o reacție dură. Legenda Stelei spune că oficialul LPF ar trebui să demisioneze dacă a oferit un astfel de motiv, iar oficialul lui Sepsi a spus adevărul.

„Acum trebuie să luăm de bun ce a spus Hadnagy? Eu nu cred că cineva din cadrul Ligii ar putea să transmită unui conducător de la altă echipă ‘nu, că se supără Hagi’. Nu-mi vine să cred! Dacă a spus așa, să-și dea demisia, să plece de acolo dacă i-a spus așa.

Poți găsi alte lucruri în regulament, că nu avem dată în calendar, dar eu nu vreau să cred că o persoană din cadrul Ligii dă un asemenea răspuns. Să dea numele celui cu care a vorbit! Să dea un nume domnul Hadnagy. Mi-a zis X, de la Ligă”, a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

Attila Hadnagy: „Așa a fost răspunsul LPF, că se supără Farul dacă ne amână nouă meciul”

Duminică, de la ora 13:00, Sepsi are programat meciul cu Poli Iași, din deplasare, contând pentru etapa a șaptea din Liga 1. Meciul va veni la mai puțin de trei zile după partida tur cu Bodo/Glimt.

„Nu am primit nicio veste despre amânare. Mulțumesc Iasiului, lui Șfaițer și lui Leo Grozavu.

E de râs că se supără Farul că ni se amână nouă meciul. Ăsta a fost răspunsul lor, că se supără Farul. Craiova vrea să joace. Știam că Iașiul vrea să amâne. Primele meciuri s-au amânat, nici nu ne-au întrebat, dar și noi am trimis o hârtie.

Noi jucăm joi, apoi duminică la ora 13:00 avem meci cu Iașiul. Nici nu știu cu cine ne prezentăm. Fotbalul nostru nu știe să joace din trei în trei zile”, a spus Hadnagy, azi.

Lasă un comentariu