Laszlo Dioszegi: ”Îi dau drumul lui Ștefănescu la vară, dar e o singură echipă la care nu pot să-l las: FCSB”

La finalul meciului Sepsi – FCSB 2-2, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a vorbit despre transferul vedetei echipei, Marius Ștefănescu (25 de ani).

Gigi Becali și-a exprimat dorința de a transfera pe Marius Ștefănescu de la Sepsi, însă acesta din urmă a respins ideea unui transfer la FCSB. Finanțatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că intenționează să își vândă jucătorul în străinătate, în ciuda interesului exprimat de FCSB.

Din păcate nu a reușit să înscrie (n.r.- Ștefănescu), dar cine a văzut meciul de la un capăt la celălalt a văzut că a luptat și el cot la cot cu ceilalți băieți. Îi dau drumul din vară, dar este o singură echipă la care nu pot să-l las, tocmai ca să nu inflamăm situația și această echipă se numește FCSB.

Noi, secuii, avem întotdeauna un cuvânt. La noi, strângerea de mână sau ce zicem este mai presus decât orice contract. Dacă eu am zis că nu dăm drumul la FCSB ca să nu existe discuții, asta e ca și lege.

Noi preferăm să-l vindem, dacă putem, în străinătate. Încă nu a venit o ofertă concretă, dar sunt unele zvonuri că sunt unele echipe din străinătate care-l caută pe Ștefănescu”, a spus Dioszegi.

  • 13 goluri și 6 assist-uri în 41 de meciuri sunt cifrele lui Ștefănescu în acest sezon la Sepsi, în toate competițiile.
  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit Transfermarkt.

Lasă un comentariu