Laude pentru FCSB din partea unei glorii a oltenilor: „Arată ca o campioană”

Universitatea Craiova și FCSB s-au duelat în derby-ul etapei cu numărul 23 din Superliga României, meciul fiind câștigat de oaspeți, scor 3-0.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a distanța la 16 puncte față de Universitatea Craiova, iar Gică Craioveanu este de părere că echipa antrenată de Elias Charalambous are cele mai mari șanse pentru a câștiga titlul de campioană.

„Mie mi s-a părut aseară, sincer, că FCSB este o echipă campioană. A știut ce vrea în momentele cheie. Nu sunt periuță. Mi-a plăcut cum a abordat jocul. E favorită la titlu. Arată cel mai bine.

Are jucători care sunt în formă, Olaru, Coman. Decât Rapid i-a pus în dificultate. FCSB, în momentul ăsta, e cea mai în formă din România. E și cea mai în formă echipă a FCSB din ultimii bani. Au atitudine bună, pozitivă. Parcă le-a injectat ceva special. Jos pălăria”, a declarat Gică Craioveanu, la DigiSport.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a arătat încântat de evoluția jucătorilor săi de la Craiova și a profitat de ocazie pentru a trimite ”săgeți” către rivalul Mihai Rotaru.

Înainte de startul acestui sezon, finanțatorul vicecampioanei a spus că Universitatea Craiova este principala contracandidată a FCSB-ului la titlu.

„Asta este diferența între mine și Mihai Rotaru. Eu am fost la echipă acum 2-3 ani și le-am spus așa: ‘Jucați fotbal. Aveți familie, aveți copii și gândiți-vă dacă v-ar plăcea ca vouă să vă rupă altul piciorul. 

Aici nu sunt lupte greco-romane, nu la picioare, jucați mingea!’. Aseară, cum s-ar spune, ei probabil au spus: ‘Îi călcăm pe cap!’. Dacă îi calci pe cap, iei roșu sau galben. 

Când îi spui jucătorului să-l calci pe cap, să le rupem gleznele, să-i suim pe garduri… dacă tu așa îi înveți, ei nu mai joacă fotbal, ei se gândesc să suie pe garduri, iau un galben și după le e frică să mai joace”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu