Laurențiu Reghecampf, ar putea să mai antreneze Fcsb? Ce decizie a luat fostul antrenor al Fcsb-ului

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a decis, imediat după ce și-a încheiat socotelile cu cei de la Al-Tai, să demareze negocierile cu Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova.

Suma disputată de Reghecampf și omul de afaceri

Conform ultimelor informații, suma pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să o restituie omului de afaceri este de 320.000 de euro. Antrenorul, pe de altă parte, susține că suma reală ar fi de doar 200.000 de euro.

Indiferent de suma corectă, Reghecampf a declarat ferm că nu se consideră dator cu nicio sumă de bani omului de afaceri.

Consecințe posibile pentru Reghecampf

Dincolo de disputa financiară, Reghecampf a sugerat că este posibil să nu mai antreneze în România până la rezolvarea litigiului. Această declarație sugerează că el ar putea fi supus unor restricții profesionale din cauza conflictului actual.

Este important de reținut că, la această oră, nu există informații concrete cu privire la eventualele sancțiuni sau restricții la care ar putea fi supus Reghecampf.

”Comisia din cadrul FRF are jurisdicție doar în România, iar conform decizie eu nu pot antrena în România, însă nici nu am de gând.

Nu mă poate scoate nimeni din fotbal. Și nu mă poate obliga nimeni să plătesc ceva! Pe Mutu l-au scos din fotbal, când a avut acele probleme cu Chelsea?”, a spus Reghecampf, susține fanatik.ro.

  • Reghecampf a fost în două mandate la Universitatea Craiova (iulie 2021 – iunie 2022, respectiv iulie 2023 – septembrie 2023)

Decizia Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor

Constată încetate raporturile contractuale, în temeiul art. VII lit.l din Contractul de Activitate Sportivă nr.326/26.07.2023, începând cu data 18.09.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata sumei de 200.000 Euro net către reclamantul U Craiova 1948 Club Sportiv SA, in temeiul art. VII lit. f din CAS nr.326/26.07.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata către U Craiova 1948 Club Sportiv SA a sumei de 455 lei cu titlu de taxa de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se arată în decizia Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor.

Lasă un comentariu