Leo Strizu, antrenor principal la FCSB. Mihai Pintilii rămâne în staff

Fcsb are în sfârșit antrenor după atâta vreme în care interimar a fost Mihai Pintilie. Cum era de așteptat, Pintilii va rămâne în sfaff. Varianta Reghecampf a cauzat din cauza că Gigi Becali nu a fost de acord cu condiția pusă de Reghecampf. Deci, oficial, FCSB va avea antrenor.

Gigi Becali a confirmat că Leo Strizu (55 de ani), antrenor din cadrul clubului cu licență Pro, este noul tehnician principal al echipei.

Leo Strizu, antrenor principal la FCSB. Mihai Pintilii rămâne în staff

Mihai Pintilii va rămâne în staff-ul celor de la FCSB; însă în acte va ocupa funcția de delegat, având în vedere că fostul mijlocaș nu are licență.

„Da, da (n.r. – Leo Strizu este noul antrenor). Da, va fi ajutat de Pintilii”, a spus Gigi Becali, pentru as.ro.

FCSB a fost forțată să numească un antrenor principal în acte, având în vedere că FRF i-a acordat o dispensă de doar 30 de zile lui Mihai Pintilii, după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB.

Mihai Stoica: „Încercăm să ne descurcăm”

Recent, Mihai Stoica a explicat că FCSB va numi un antrenor principal înaintea meciului cu FC Botoșani pentru a respecta regulamentul FRF.

„Trebuie să avem licență Pro la meciul cu Botoșani. Ni se permite să nu avem antrenor 30 de zile. UEFA dă 60 de zile. Noi am putea să facem o chestie românească, dar nu vrem să facem, adică să luăm un antrenor cu licență Pro, după care îl demitem și mai avem 30 de zile. Dar nu e normal să facem așa ceva. Nu vreau să iau peste picior regulile.

Pe de altă parte, dacă UEFA îți dă 60 de zile, tu ne obligi… noi n-am vrut să driblăm regula, dar asta e situația. E o mare problemă. Atât timp cât antrenori cu licența Pro au reușit să facă rezultate, înseamnă că sunt probleme și la Școala de Antrenori. Faptul că pentru a ajunge să ai licență Pro e mai greu decât să faci un doctorat, asta nu e normal. Dacă eu vreau să mă fac antrenor, cred că la 65 de ani ajung antrenor!

O să avem licență Pro. Nu ai cum să iei un antrenor pentru perioada asta. Jucăm pe 1 decembrie, iar pe 19 e ultimul meci. Sunt cinci meciuri. În fine, încercăm să ne descurcăm”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pentru FCSB urmează meciul cu Botoșani, meci restant din campionat. În luna decembrie va întâlni și marea rivală, CFR Cluj, o șansă mare pentru fcsb de a consolida locul de play off

Lasă un comentariu