Liță Dumitru, critică jucătorii de la FCSB care au evoluat la EURO 2024: ,,Coman, mai mult s-a plimbat pe teren!”

Florinel Coman și Darius Olaru, doi dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor din sezonul trecut, au fost aspru criticați după prestațiile lor la EURO 2024. 

Liță Dumitru, fost internațional, a vorbit deschis despre performanțele celor doi jucători, care au strălucit în sezonul trecut de Superligă alături de FCSB, dar au dezamăgit la turneul final din Germania.

Performanțele din Superligă, umbrite de evoluțiile de la EURO 2024

În stagiunea precedentă, Coman și Olaru au jucat un rol esențial în obținerea primului titlu al FCSB-ului după o pauză de nouă ani. Contribuțiile lor decisive au fost lăudate, însă la nivel internațional, la EURO 2024, cei doi nu au reușit să impresioneze.

Liță Dumitru: „Au arătat adevărata lor valoare”

Liță Dumitru nu s-a ferit să-și exprime dezamăgirea față de prestațiile celor doi la EURO 2024. În opinia fostului mijlocaș, cei doi au fost invizibili la Campionatul European din Germania.

„Florinel e pierdere pentru noi, aici, că la Euro am văzut cu toţii de ce e în stare… Mai mult s-a plimbat pe teren!” a declarat Dumitru despre Coman. De asemenea, el a menționat că Darius Olaru, deși a jucat mai puțin, nu a reușit să-și demonstreze valoarea când a fost pe teren. „Olaru a jucat şi foarte puţin. Dar şi când a fost trimis pe teren, zero! Vă daţi seama? Ăştia doi au fost cei mai buni din Liga 1…”, a declarat Liță Dumitrescu, conform iamsport.

Șansele FCSB-ului în UEFA Champions League

Liță Dumitru a comentat și despre perspectivele FCSB-ului în UEFA Champions League.

După victoria categorică cu 7-1 în fața echipei Virtus, campioana României are aproape asigurată calificarea în turul al doilea al preliminariilor.

Totuși, Dumitru este sceptic în privința șanselor echipei de a avansa în competiție fără un traseu foarte favorabil.

„Doar printr-o minune, iar asta s-ar traduce printr-un traseu foarte avantajos. Eu nu cred. Păcat de banii lui Gigi, că el investeşte”, a adăugat fostul jucător.

 

Lasă un comentariu