Louis Munteanu sau Florin Tănase? Gigi Becali, tot mai hotărât

După ce a câștigat titlul în SuperLiga României, Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că următorul obiectiv este calificarea în Liga Campionilor. Pentru a ajunge în cea mai importantă competiție intercluburi, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va transfera nu mai puțin de 8 fotbaliști. După ce i-a transferat pe David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (30 de ani), Gigi Becali și-ar fi dorit să îl transfere și pe Louis Munteanu (22 de ani).

Patronul celor de la FCSB a recunoscut că a oferit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro pentru atacantul celor de la Fiorentina. Totuși, formația din Serie A dorește 1,5 milioane de euro pentru atacantul român și ezită să-i dea un răspuns final lui Gigi Becali. De mai multe zile, omul de afaceri așteaptă un răspuns din partea șefilor echipei din Firenze și pare că și-a pierdut răbdarea, după cum anunță cei de la gsp.ro.

Conform sursei citate, Gigi Becali e gata să renunțe la Louis Munteanu și să intre mai tare pe pista Florin Tănase: ”Nu cred că mă mai interesează (n.r. Louis Munteanu)”, a spus Becali. 

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit transfermarkt.com. 
  • 10 goluri și 5 pase decisive a reușit atacantul în acest sezon pentru Farul.

Florin Tănase (28 de ani) a fost recent la palatul lui Gigi Becali.

Cei doi au discutat, printre altele, despre posibila revenire a lui Florin Tănase la FCSB. Fotbalistul a anunțat, însă, că nu a luat vreo decizie.

Fostul golgheter al SuperLigii vrea să aștepte să vadă ce oferte primește din străinătate. Dacă niciuna nu va fi pe placul său, va reveni la FCSB.

Am vorbit cu ‘Ferguson’, mi-a făcut plăcere să ne revedem. Nu i-am promis nimic lui nea Gigi. O să iau o decizie în următoarele săptămâni în ceea ce privește venirea mea la FCSB.

Mai am ceva discuții și aștept să văd ce se va întâmpla. Sunt încântat de ideea de a juca în Liga Campionilor”, a spus Florin Tănase, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu