Louis Munteanu ,,scos din schemă,, de către Fioreta. Șansă pentru FCSB

Fiorentina pare a fi din ce în ce mai activă în fereastra de mercato.

Louis Munteanu pare să fie din ce în ce mai aproape de a se transfera la campioana României, după ce Fiorentina l-a exclus din schemă în urma transferului lui Moise Kean de la Juventus.

Moise Kean a fost transferat la Fiorentina.


Patronul FCSB, Gigi Becali, arată interes față de Munteanu de ceva timp și a făcut o ofertă clubului italian, însă până acum nu s-a ajuns la un acord.

Transferul lui Moise Kean la Fiorentina a fost evaluat la 13 milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge până la 5 milioane de euro. Acest transfer a facilitat posibilitatea ca Louis Munteanu să fie disponibil pentru transfer.

Moise Kean, în vârstă de 24 de ani, va semna un contract pe patru ani cu Fiorentina, conform informațiilor furnizate de FootItalia, deschizând astfel calea pentru plecarea lui Munteanu.

Louis Munteanu, evaluat la 1,8 milioane de euro conform site-urilor de specialitate, a fost obiectul interesului FCSB, iar acest transfer ar putea fi în sfârșit realizat.

În septembrie 2020, Fiorentina l-a achiziționat pe Louis Munteanu de la FC Viitorul pentru suma de 1,7 milioane de euro. FCSB a indicat în această vară că a făcut o ofertă cu 200.000 de euro mai mică, însă italienii au respins propunerea.

Munteanu a petrecut două sezoane la echipa de tineret a Fiorentinei și apoi a fost împrumutat pentru alte două sezoane la Farul Constanța, unde a avut performanțe remarcabile. A înscris 10 goluri în primul sezon și 12 în al doilea.

Lasă un comentariu