Lovitură pentru FCSB: s-a accidentat Vlad Chiricheș

FCSB – Rapid, meci plin de evenimente. 

FCSB a suferit o lovitură dureroasă în prima jumătate a partidei de sâmbătă seara împotriva echipei Rapid. Vlad Chiricheș, unul dintre cei mai experimentați jucători din echipa FCSB, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 42 din cauza unei accidentări. Înlocuitorul său, Joyskim Dawa, a avut doar câteva minute să se pregătească pe margine, deoarece Chiricheș, în vârstă de 34 de ani, a resimțit dureri la nivelul cotului.

Chiricheș a încercat să continue jocul, dar într-o fază de atac a echipei adverse, s-a văzut clar că fostul jucător din Premier League și Serie A se confrunta cu dificultăți serioase.

Alături de Ngezana, Chiricheș a început meciul în primul unsprezece, însă linia defensivă a echipei roș-albastre a avut dificultăți semnificative în fața atacanților lui Bogdan Lobonț. Revenind după o accidentare suferită cu trei meciuri în urmă, Chiricheș nu mai primise gol de la revenirea sa în echipă, fiind lansat în fotbal de Internațional Curtea de Argeș.

Pentru FCSB, impactul este și mai mare, dat fiind faptul că în ultimele meciuri cuplul de fundași centrali format din Chiricheș și Ngezana începuse să se consolideze. Mai mult, Chiricheș își punea speranțele în a fi convocat în lotul României pentru Campionatul European din Germania, un turneu ce va fi transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Lasă un comentariu