Lucian Sânmărtean crede că FCSB va avea un adversar important în lupta pentru titlu

FCSB are un start perfect de campionat în acest sezon de SuperLigă, cu 15 puncte acumulate din tot atâtea posibile.

Echipa patronată de Gigi Becali (65 de ani) a câștigat cu U Craiova 1948 (în deplasare, scor 3-1), cu Dinamo (acasă, scor 2-1), cu Oțelul Galați (în deplasare, scor 2-0), cu CFR Cluj (acasă, scor 1-0) și cu Poli Iași (acasă, scor 2-1).

Lucian Sânmărtean o avertizează pe FCSB

Însă, în ciuda acestor rezultate pozitive, fostul jucător al ”roș-albaștrilor”, Lucian Sânmărtean (43 de ani), îi avertizează pe cei de la FCSB și spune că situația bucureștenilor din clasament se poate schimba rapid după o eventuală înfrângere. 

De asemenea, fostul mijlocaș a susținut că CFR Cluj va pune presiune pe ”roș-albaștrii” și că se va lupta la titlul de campioană și în acest an.

”Încă e destul de devreme. FCSB, chiar dacă a început foarte, foarte bine, și la e inconstanță și, dacă se întâmplă să nu aibă un rezultat pozitiv, lucrurile se pot schimba repede. La CFR schimbarea e și normală, având jucători de experiență, care se duc cu anii.

Deja au șase sau șapte ani, lucrurile nu sunt chiar așa ușor de gestionat. Trebuie aduși tineri de valoare, aduc foarte mulți străini.

La CFR e carte câștigătoare tot timpul pentru că e un management deosebit, știu să-și aducă jucătorii potriviți.

Pun presiune, chiar dacă vin de pe locul doi sau trei, reușesc mereu prin ADN-ul lor să pună presiune pe echipele din față”, a spus Lucian Sânmărtean, într-o intervenție pentru Sport.ro. 

Lucian Sânmărtean a jucat 42 de meciuri pentru FCSB, în perioada februarie 2014 – ianuarie 2015.

  • 6 goluri și a furnizat 19 pase decisive a reușit Sânmărtean pentru FCSB, în toate competițiile

Sânmărtean a decis să se retragă din cariera de jucător profesionist în vara anului 2018, după o experiență la FC Voluntari. 

Lasă un comentariu