Ludovic Orban a tranșat războiul FCSB – CSA Steaua. Ce echipă susține

Ludovic Orban a oferit un verdict neașteaptat. Fostul premier al României a tranșat războiul dintre FCSB și CSA Steaua și a dezvăluit cu cine ține

Ludovic Orban (61 de ani) intervine în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul premier al României a oferit un verdict care nu va fi deloc pe placul fanilor „militarilor”. Președintele partidului Forța Dreptei a dezvăluit, de asemenea, care este echipa sa preferată.

Ludovic Orban a tranșat războiul FCSB – CSA Steaua. Ce echipă susține
De aproape un deceniu, Steaua s-a rupt în două. Clubul Sportiv al Armatei, prin vocea lui Florin Talpan, și FCSB-ul lui Gigi Becali se luptă pentru identitate. Recent, suporterii echipei din Ghencea au trimis o scrisoare la UEFA pentru ca noii campioane a României să nu îi mai fie atribuită Cupa Campionilor Europeni din 1986.

„Dintre echipele din București, eu am ținut cu Steaua. Și acum țin cu acea Steaua care are cele mai bune rezultate și anume FCSB. Sunt stelist și m-aș bucura să nu mai existe două echipe și să nu mai existe acest război. Dacă ar fi în SuperLiga, m-aș uita și la CSA Steaua.

La ora actuală, FCSB a câștigat campionatul. Chiar dacă managementul catastrofal sportiv de acolo care știm foarte bine cui se datorează. Lui Gigi, care vrea să facă lucruri la care nu se pricepe.

Eu nu îl înțeleg. Gigi cât a făcut lucruri la care se pricepe a avut rezultate. A luat titlul după 9 ani, într-o conjunctură favorabilă, în care CFR Cluj n-a jucat nimic anul ăsta. Universitatea Craiova, la fel.

Farul, după ce anul trecut a luat titlul, o mare parte din campionat n-a arătat mare lucru”, a declarat Ludovic Orban, în exclusivitate la „SPORT ȘI POLITICĂ” cu Horia Ivanovici.

Născut la Brașov, fostul premier al României din perioada noiembrie 2019 – decembrie 2020 a dezvăluit că a devenit stelist datorită lui Marius Lăcătuș, simbolul grupării din Ghencea. „Fiara” a îmbrăcat și ea tricoul lui FC Brașov între 1981 și 1983.

„Motivul pentru care am început să mă uit la Steaua e că Lăcătuș, care s-a afirmat prima dată la FC Brașov, s-a transferat la Steaua. Și, de atunci, am început să țin cu Steaua.

Am și prins perioada aia când Steaua a urcat până a câștigat Cupa Campionilor și a mai jucat o finală de Cupa Campionilor”, a continuat președintele partidului Forța Dreptei.

Lasă un comentariu