Luis Phelipe pe picior de plecare la altă echipă din Superligă: ”L-am pregătit mental”

Finanțatorul vicecampioanei a fost impresionat de brazilian și a plătit 200.000 de euro pentru a-l aduce de la Poli Iași. Cu toate acestea, performanțele lui Luis Phelipe nu au fost pe măsura așteptărilor la începutul anului 2024, iar Gigi Becali l-a avertizat public că își poate pierde locul în echipă.

În ultima perioadă, s-a discutat posibilitatea unei reveniri a brazilianului la Poli Iași, o ipoteză la care a făcut referire și președintele clubului, Cornel Șfaițer. Acesta afirmă că l-a „pregătit mental” pe Luis Phelipe înainte de transferul la FCSB.

„Vă spun cu mare sinceritate că nu m-am gândit și ne gândim doar la ce avem de făcut până în vară. Sunt concentrat personal și cu toții suntem. Pentru Phelipe vă spun sincer că l-am urmărit în toate jocurile și îmi doream să reușească mai mult.

Nu s-a mutat din campionat, e în SuperLiga și tot cu aceeași adversari joacă pe care i-a avut și la Politehnica Iași. A avut și niște oportunități de a marca meciuri trecute, cred că avea altă stare, alt moral. Este un jucător de mare calitate. Nu este ușor, l-am pregătit mental”, a spus Cornel Șfaițer, la Fanatik.ro.

Luis Phelipe a jucat în 4 meciuri oficiale ale lui FCSB din acest an. Brazilianul a fost titular de trei ori, însă până acum nu a avut contribuții notabile.

FCSB, ider în Superliga României

Cu patru etape înainte de încheierea sezonului regulat, FCSB are 55 de puncte, șapte peste Rapid. La intrarea în play-off, punctele se vor înjumătăți, astfel că distanța dintre cele două ar rămâne de doar patru lungimi.

Nici CFR Cluj nu ar fi departe de lider. Trupa lui Adrian Mutu are 45 de puncte, iar la înjumătățire ar rămâne la doar cinci lungimi în spatele liderului FCSB și la una sub Rapid.

Lasă un comentariu