Luis Phelipe pleacă de la FCSB? Ce spune Florin Prunea despre această posibilitate

Florin Prunea, fostul portar al naționalei României, a analizat plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB și a numit jucătorul care îl poate urma pe italian.

FCSB l-a vândut pe Compagno, golgheterul din sezonul trecut, în China, la Tianjin Jinmen Tiger, pentru doar 120.000 de euro. Florin Prunea crede că a fost vorba de „o chestiune personală”, din moment ce Gigi Becali a făcut tot posibilul pentru a scăpa de italian, iar în aceeași categorie îl include și pe Damjan Djokovic, al cărui contract a fost reziliat în această iarnă.

Luis Phelipe, OUT de la FCSB? „Dacă la o investiție de 1,5 milioane de euro s-a comportat așa, îți dai seama cum se comportă la o investiție de 200.000 de euro”

Mai mult, Prunea crede că pe lista plecărilor poate apărea curând și Luis PhelipeDeja criticat de Gigi Becali, brazilianul cumpărat de la Poli Iași s-ar putea despărți de FCSB, crede fostul portar, mai ales că Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru transferul său.

„Eu cred că a fost și o chestiune personală la Compagno. Nu din partea lui Compagno, din partea celor de acolo. În momentul în care tu te bați la titlul de golghter cu Dugandzic, de acolo a început, de atunci nu era bine. Spunea că nu vrea goluri, ci viteză. A părut o chestiune personală și cu Djokovic mi se pare că a fost la fel.

Eu v-am spus de la început că Luis Phelipe este de viitor, nu un jucător care să se impună. Vorbisem cu Grozavu și îmi spunea că nu știe cum să îl mai bage. Dacă îl băga în prima repriză, nu se vedea. Dacă îl băga în a doua, intra proaspăt. S-a dus prea repede la FCSB. Eu zic că trebuia să mai stea cel puțin un an la Iași. Dacă la o investiție de 1,5 milioane de euro s-a comportat așa (n.r – Gigi Becali), îți dai seama cum se comportă la o investiție de 200.000 de euro. Bani de semințe…”, a spus Florin Prunea, la Digisport

Avertisment pentru Luis Phelipe: „Dacă mai joacă două trei meciuri așa, la revedere!” 

Gigi Becali a avut declarații la pol opus despre Luis Phelipe după meciul cu Farul față de cele pe care le-a avut după meciul cu UTA Arad, când îl anunța titular indiscutabil pe brazilian. Finanțatorul s-a arătat extrem de dezamăgit de prestațiile jucătorului transferat de la Poli Iași.

„Luis Phelipe nu e fotbalist. Nu mai e ca untul. La fotbal, paza bună păzește bostănăria. Când ți-e frică, de frică joci. Dar va mai avea șanse pentru că am încredere în talentul lui. Doar că… Dacă mai joacă joacă două sau trei meciuri așa, la revedere! Du-te, tată!”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Lasă un comentariu