„Mai am o datorie față de Steaua”. Gigi Becali a dezvăluit care este singurul său obiectiv în fotbal

Implicat din anul 2003 în fotbal, Gigi Becali (65 de ani) a realizat mai multe performanțe din postura de patron de club, însă afaceristul a spus că mai are un singur obiectiv pentru a se simți împlinit.

Ce obiectiv mai are Gigi Becali în fotbal

În cadrul unor declarații date luni, 24 iulie, Gigi Becali a vorbit despre viitorul său în fotbal. Patronul FCSB-ului a fost sincer și a dezvăluit că vrea să mai ajungă o singură dată în grupele Champions League, în semn de mulțumire pentru fanii roș-albaștrilor, dar și pentru brand-ul Steaua, pe care spune că l-a preluat acum 20 de ani.

„Eu mai am o dorință, obligație și o datorie. Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile cele mai înalte… E patimă, dar asta am. Obligația față de suporterii steliști, FCSB – Steaua adică, să nu se supere cineva, și datoria față de Steaua, că așa am preluat-o, e să mai intru o dată în grupele Champions League.

Asta este datoria mea și obligația mea față de țara mea, pentru că am preluat un brand mare. Nu cred că e departe, adică se vede cum Dumnezeu a lucrat-o ușor, ușor. Dumnezeu își știe dorința, inima și îți face pe plac, ca Steaua să fie în Liga Campionilor în grupe”, a spus Gigi Becali.

FCSB a evoluat ultima dată în grupele Champions League în sezonul 2013/2014. Atunci, bucureștenii au bifat trei remize, două cu Basel, ambele 1-1, și una cu Schalke, 0-0 la București, și trei înfrângeri, 0-3 în Germania, respectiv 0-4 și 0-1 cu Chelsea.

Gigi Becali vrea ca meciul FCSB – CFR să fie pe stadionul din Ghencea

Chiar dacă Gigi Becali a sperat că derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, va avea loc pe stadionul din Ghencea, acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar FCSB a evoluat pe „Arcul de Triumf”.

Acest lucru nu l-a descurajat pe patronul bucureștenilor, care a dezvăluit luni, 24 iulie, că va face cerere ca elevii lui Charalambous să evolueze în „Templul fotbalului românesc” în partida cu CFR, programată pe 6 august.

„(n.r. dacă va face cerere în Ghencea pentru meciul cu CFR) O să facem. Normal că trebuie să facem. Am spus clar, așa va fi. Încet, încet, într-un fel poate e bine. Oamenii trebuie luați ușor. Și galeria aia de la Peluza Sud trebuie înțeleasă. Ei se vor obișnui treptat, să nu mai existe incidente, agresivități. O să o luăm ușor, ușor”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu