Malcom Edjouma, aproape să plece de la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali + ofertă pentru Dawa

Mijlocașul franco-marocan Malcom Edjouma (26 de ani) are o ofertă din străinătate și este aproape să plece de la FCSB.

Gigi Becali vrea un milion de euro pentru Malcom Edjouma

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat luni că tranzacția se poate face pentru un milion de euro, fără a preciza numele echipei care a făcut oferta.

Finanțatorul “roș-albaștrilor” a precizat că acceptă și plata în rate, dar și varianta unui împrumut, cu opțiune de transfer definitiv în vara anului 2024. Prin urmare, Edjouma ar putea să plece după meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League.

  • Malcom Edjouma este la FCSB din februarie 2022, când FC Botoșani a primit 330.000 de euro pentru a-l ceda pe mijlocaș.

„Situația lui Edjouma… are o ofertă. Am spus “Dați un milion pe el”. El m-a costat 600-700 de mii de euro. “Nu, dom’le, că vrem să-l împrumutăm”.

Bine, dați 500.000 de euro pentru împrumut și după aia încă un milion. Ori vă costă un milion direct acum și banii în rate. Bine, dați banii în rate, că n-am nevoie de bani acum. Dacă nu, vă costă 1,5 milioane de euro la anul, cu împrumutul”, a spus Gigi Becali.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Malcom Edjouma a înscris deja un gol în acest sezon, în meciul U Craiova 1948 – FCSB 1-3.

Ofertă de două milioane de euro pentru Joyskim Dawa! Unde este dorit + Răspunsul lui Gigi Becali: ”Cel mai bun din România”

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru fundașul Joyskim Dawa (27 de ani), însă suma propusă nu l-a mulțumit.

  • Transferat de la FC Botoșani în 2022, în schimbul a 350.000 de euro, Dawa a fost ”stâlpul” apărării FCSB-ului în primele 4 jocuri din acest sezon.
  • 750 de mii de euro este cota de piață a lui Dawa, potrivit Transfermarkt.
  • 9 selecții a adunat Joyskim Dawa la naționala Camerunului.

Ai văzut Dawa? S-a acomodat și e cel mai bun fundaș central din România. A venit o ofertă din Grecia. Da, 3 milioane! Vor să dea două. Nu-l dau”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu