Malcom Edjouma va reveni la FCSB. Gigi Becali a aflat că fotbalistul revine la FCSB ”Direct atacant îl bag!”

FCSB l-a împrumutat în vara trecută pe Malcom Edjouma la Bari, iar formația din Serie B are și opțiune de cumpărare.

În urma unei tranzacții recente, FCSB a primit o sumă de 200.000 de euro din partea unei echipe italiene, iar în cazul în care transferul lui Malcom Edjouma se finalizează, Gigi Becali ar putea încasa încă 600.000 de euro.

Cu toate acestea, perspectiva întoarcerii lui Malcom Edjouma la FCSB este puțin probabilă, întrucât mijlocașul francez nu a reușit să-și găsească locul la echipa din Serie B. Bari, clubul unde evoluează și George Pușcaș, se confruntă cu dificultăți serioase și se luptă să evite retrogradarea.

Sursele indică faptul că italienii nu mai sunt interesați de serviciile lui Malcom Edjouma și se pare că au informat deja fotbalistul că opțiunea de achiziționare definitivă nu va fi activată în sezonul următor. Astfel, începând din vara aceasta, Malcom Edjouma se va întoarce la echipa susținută financiar de Gigi Becali.

Potrivit platformei Transfermarkt, valoarea de piață a lui Malcom Edjouma se ridică la 750.000 de euro, iar fotbalistul are 27 de ani.

Gigi Becali și-a exprimat opinia cu privire la rolul pe care l-ar putea avea Malcom Edjouma în echipa FCSB, declarând că îl vede pe francez în postura de atacant, făcând astfel aluzie la dorința sa de a-l integra în linia de atac a echipei.

Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică? Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant.

Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipește mingea de el, are magnet la picior”, a spus Gigi Becali la acel moment.

 

Lasă un comentariu