Marcel Ciolacu a fost la FCSB – Dinamo și a transmis un mesaj tranșant: ”Nu o să permit acest lucru”

La partida FCSB – Dinamo 2-1 au fost prezenți puțin peste 6.000 de oameni. Printre spectatori s-a numărat și prim-ministrul României Marcel Ciolacu.

Derby-ul etapei a doua din SuperLigă s-a disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf”, după ce FCSB nu a primit acceptul celor de la CSA să găzduiască partida pe arena din Ghencea, iar cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, este indisponibil în această perioadă din cauza unor concerte.

Marcel Ciolacu: ”Nu se poate să existe anumiți funcționari care să gestioneze bunurile statului după bunul plac

Marcel Ciolacu a susținut demersul FCSB-ului din ultimele săptămâni de a evolua pe stadionul ”Steaua” și a postat un mesaj sugestiv, direct din tribunele de pe ”Arcul de Triumf”: ”Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de oameni”, a scris premierul pe Facebook, alături de două hashtag-uri, #stadioanele sunt pentru suporteri și #eternul derby.

La final, Ciolacu a acordat un interviu și a continuat să sprijine ideea că FCSB poate juca în Ghencea.

Foarte frumos. Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat și în tribune să văd terorismul, nu l-am văzut. Nici huligani. Nu a fost un teren formidabil. Aștept raportul Corpului de Control, rămân la ideea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

E o solicitare normală, nu e un moft, orice echipă poate să joace în Ghencea. Nu-l cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori. Nu se poate să existe anumiți funcționari care să gestioneze bunurile statului după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat prim-ministrul.

Mai puțin de 7.000 de spectatori la FCSB – Dinamo

La meciul din etapa a doua a sezonului 2023/2024 din SuperLigă s-a înregistrat una dintre cele mai scăzute asistențe din istoria derby-urilor FCSB – Dinamo. 6.123 de spectatori au urmărit din tribune jocul, 600 dintre aceștia i-au susținut pe ”Câini”, iar restul pe vicecampioană.

Suporterii celor două formații nu au ratat șansa de a se ironiza reciproc la meciul din etapa a doua a SuperLigii.

Dacă fanii ”roș-albaștri” au vrut să scoată în evidență forma de moment a oaspeților, cei de la Dinamo s-au legat de lupta pe care cei de la FCSB o au în acest moment cu rivalii de la CSA Steaua.

Rugăm câinii să stea jos, începe Roland Garros”, a fost bannerul afișat de suporterii FCSB-ului la meciul cu Dinamo.

Rapid vs Rapid, Steaua vs Steaua, Craiova vs Craiova. Când toți se victimizează, se ceartă și se plâng, câinii s-au unit și-s mai puternici ca oricând”, au replicat cei de la Dinamo.

Lasă un comentariu