Marius Croitoru nu este o variantă pentru FCSB

Managerul general al FCSB-ului a vorbit despre posibilitatea ca Marius Croitoru să o pregătească pe vicecampioana României din vara lui 2023.

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, 0-1, din runda 20 a Superligii. Însă până atunci, roș-albaștrii, conduși de Mihai Pintilii (38 ani) de pe banca tehnică, au obținut 5 victorii consecutive: 3-1 cu Rapid, 2-0 cu FCU Craiova, 3-2 cu Botoșani, 5-1 cu CS Mioveni și 2-0 cu Chindia Târgoviște.

Marius Croitoru nu este o variantă pentru FCSB 

Chiar dacă FCSB l-a numit pe Leo Strizu (55 ani) în staff, datorită licenței PRO, în spațiul media s-a vehiculat informația cum că Marius Croitoru (42 ani) ar sosi din vara lui 2023 la vicecampioana României. Însă Mihai Stoica (57 ani) a ținut să dezminte acest zvon și a precizat că actualul tehnician al lui FC Argeș nu ar ajuta-o pe FCSB, având în vedere că se află în aceeași situație ca Mihai Pintilii. 

„Nu a fost nicio discuţie. Cum să vină în vară, dacă noi suntem în iarnă. Nu s-a discutat. Are licenţă? Cu A nu conduci echipa în Liga 1. Cu A, stai pe bancă. Poţi să conduci. La oricine se poate, numai la noi nu se poate. Nu contează asta.

E supraapreciat aportul pe care îl are un antrenor în timpul meciului. Discutăm ce indicaţii pleacă de pe bancă… nimeni nu aude nimic. În momente de respiro da, dar poate să discute oricine”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

FCSB mai are de disputat un meci în 2022, cu FC Botoșani, pe 19 decembrie, de la 20:00

Lasă un comentariu