Marius Lăcătuș a comis-o din nou! Cum a numit-o pe FCSB după derby-ul cu Dinamo

Marius Lăcătuș, legenda Stelei, a analizat derby-ul FCSB – Dinamo 2-1, disputat pe Arcul de Triumf, în etapa a doua din Liga 1.

„Fiara”, care a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman după golul din prima repriză, a criticat relaxarea celor de la FCSB din actul secund, când Dinamo a echilibrat jocul.

Marius Lăcătuș: „Dacă FCSB intră cu atitudinea din repriza a doua, va avea probleme”

„Dacă vor intra cu atitudinea din repriza a doua, vor avea probleme în mod cert. Cel puțin de nivelul lui Dinamo este și CSKA 1948 Sofia. FCSB nu s-a stins fizic, ci din cauza acestui mod de a trata jocul.

Au văzut cu cine au de-a face în prima repriză și se gândeau că în repriza a doua, după intrările lui Cordea și Compagno, acțiunile ofensive vor fi mai multe și vor mai marca. Atitudinea de relaxare i-a adus în situația aceasta pe final de joc”, a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

Marius Lăcătuș: „Probabil au vrut să-l vadă pe Băluță la un meci Steaua – Dinamo… FCSB – Dinamo!”

Lăcătuș a comis și o greșeală în discursul său. Susținător declarat al CSA Steaua, fostul mare fotbalist din Ghencea a numit-o Steaua pe FCSB când a vorbit despre Andrea Compagno, însă s-a corectat rapid.

„Depinde ce își doresc să joace. Compagno, anul trecut, a fost golgheterul echipei și pe locul doi în clasamentul golgheterilor. Singurul fapt pentru care cred că nu a fost titular a fost pentru că probabil voiau să-l vadă pe Băluță jucând la un meci Steaua – Dinamo. FCSB – Dinamo! În rest, nu văd alte motive pentru care n-a jucat. Sau poate antrenorul a vrut să joace alt sistem”, a spus Lăcătuș.

„Fiara” a comis o eroare similară și luna trecută, când discuta despre posibilul transfer al lui Mamadou Thiam la formația patronată de Gigi Becali.

„N-am stat să-l urmăresc foarte atent pe Thiam. Nu sunt multe goluri, dar nici puține pentru campionatul nostru. A înscris pentru o echipă din play-out.

Cred că a fost urmărit de către cei din conducerea administrativă de la Steaua, dacă ei și-l doresc… FCSB! Cred că dacă îl iau, îl iau cu gândul că Compagno va pleca”, spunea Lăcătuș, în iunie.

Lasă un comentariu