Marius Lăcătuș a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Florinel Coman în FCSB – Dinamo

FCSB a intrat cu un avantaj de două goluri la pauza meciului cu Dinamo, de pe Arcul de Triumf.

FCSB a deschis scorul după 30 de minute, când Florinel Coman a reușit o execuție spectaculoasă de la marginea careului – un șut cu piciorul stâng spre vinclu, fără șansă pentru portarul Golubovic. Darius Olaru a dus scorul la 2-0 cinci minute mai târziu, cu un șut în diagonală din careu.

Marius Lăcătuș: „Florinel Coman, extraordinar!”

La pauza meciului, Marius Lăcătuș s-a arătat impresionat de golul marcat de Florinel Coman și a criticat marcajul larg al defensivei lui Dinamo.

„Tot ceea ce a făcut Florinel a făcut extraordinar, jos pălăria, dar cred că se datorează și faptului că fundașii lui Dinamo cam dormeau. Nu e posibil! Grigore și Moura erau în zona centrală lângă Coman, când a întors mingea pe piciorul stâng. Au fost prea pasivi la tot ceea ce a făcut Coman”, a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

Prezent în studio, Helmut Duckadam a fost întrebat dacă i se poate reproșa și portarului Adnan Golubovic golul marcat de Coman.

„Eu zic că nu a greșit portarul lui Dinamo. E colțul lui, dar stă bine și are 3 jucători în față. A văzut-o târziu și îi trebuia forță în picioare pentru a ajunge sus la mingea aia”, a spus Duckadam.

Pentru Florinel Coman este al șaselea gol marcat în carieră contra lui Dinamo, după 17 partide. 

Coman are deja două goluri în primele două etape din Liga 1. Extrema celor de la FCSB a înscris și în partida cu FC U Craiova, 3-1.

Lasă un comentariu