Marius Lăcătuș a rostit ceea ce toți suporterii gândesc! Cere explicații generalilor care conduc CSA Steaua: „Să iasă și să își asume responsabilitatea”

Marius Lăcătuș, fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale a României, le cere explicații conducătorilor din Ghencea.

Marius Lăcătuș a rostit ceea ce toți suporterii gândesc! Cere explicații generalilor care conduc CSA Steaua

În contextul veșnicei discuții despre dreptul de promovare în prima ligă al echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Marius Lăcătuș consideră inadmisibil faptul că nimeni nu iese în față să își asume responsabilitatea pentru anii pierduți.

„Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

«Domn’e, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta», ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digi sport.

Ce spune Marius Lăcătuș despre Daniel Oprița

Marius Lăcătuș este de părere că Daniel Oprița va fi lăsat să continue la CSA Steaua, în ciuda faptului că echipa din Ghencea are un debut slab de sezon în Liga 2.

„(n.r. – E un capăt de drum pentru Oprița la Steaua?) Nu cred. Pentru că eu cred că conducerea merge pe mâna lui, pentru că el a fost cel care a adus majoritatea jucătorilor.

Conducerea va merge din nou pe mâna lui și va profita acest lucru. Bun, poate greșește Oprița. Dar eu zic că jucătorii trebuie să aibă o reacție mai bună având în vedere rezultatele obținute până acum”, a mai spus Marius Lăcătuș, potrivit sursei citate.

CSA Steaua promite promovarea

CSA Steaua a publicat planul pentru obținerea dreptului de promovare în Superliga, printr-un document numit „Programul de dezvoltare pentru perioada 2023-2026”.

„– pentru promovarea în Liga I se vor întreprinde demersurile necesare pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de articolul 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000, în sensul asocierii cu terțe persoane juridice, cu sau fără scop patrimonial în vederea înființării unei asociații fără scop patrimonial;

– academia de juniori se va constitui într-o pepinieră de talente, având ca scop principal promovarea jucătorilor la echipa de seniori, iar pe termen mediu și lung se urmărește și obținerea de venituri proprii din vânzarea de jucători care să ajute la autofinanțarea secției”, se arată în comunicatul CSA Steaua publicat pe site-ul oficial.

Lasă un comentariu