Marius Lăcătuș a urmărit meciul FCSB-ului din preliminariile UCL și a dat verdictul

Virtus – FCSB s-a încheiat 1-7.

Roș-albaștrii au făcut marți deplasarea în San Marino pentru a disputa primul tur preliminar din UEFA Champions League împotriva echipei Virtus.

La finalul celor 90 de minute, echipa condusă de Elias Charalambous a obținut o victorie categorică cu scorul de 7-1, asigurându-și astfel o șansă considerabilă de a avansa în turul secund.

Marius Lăcătuș, fost internațional român, a urmărit meciul FCSB-ului din preliminariile UCL și a oferit o evaluare. El a descris confruntarea drept „un amical bun”, având în vedere prestația modestă a echipei din San Marino.

”Eu cred că a fost un amical bun. O încălzire bună pentru ce urmează. Returul cu ei și după mai departe”, a spus Lăcătuș la televiziunea DigiSport.

În următorul tur preliminar, FCSB va întâlni echipa Maccabi Tel Aviv. Returul cu Virtus este programat pentru marți, 16 iulie, de la ora 20:30.

Virtus – FCSB 1-7
Darius Olaru a deschis scorul din penalty în minutul trei și a reușit un hat-trick până la pauză. Daniel Popa a adăugat două goluri, iar Miculescu a închis tabela la 7-0. Singurul gol al gazdelor a fost marcat de Manuel Battistini în minutul 86.

Cu calificarea în turul doi preliminar aproape asigurată, FCSB își concentrează acum atenția asupra următorului adversar, Maccabi Tel Aviv.

Meciul cu campioana Israelului va fi un test mult mai dificil pentru echipa lui Elias Charalambous, care va trebui să mențină forma excelentă demonstrată până acum.

Lasă un comentariu