Marius Lăcătuș, avertisment clar pentru Gigi Becali după plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB. Ironiile legendei Stelei.

Marius Lăcătuș critică strategia lui Gigi Becali de la FCSB și a analizat situația echipei după plecarea lui Malcom Edjouma la Bari și eliminarea din Conference League.

Marius Lăcătuș, mesaj pentru Gigi Becali: „Poate el crede că poate lua campionatul și fără Șut”

Marius Lăcătuș nu e de acord cu politica de transferuri a patronului FCSB: „Depinde ce vrea să facă (n.r. Gigi Becali). A plecat Edjouma, dacă pleacă și Șut, rămân practic Djokovic, Olaru și Ovidiu Popescu la mijloc”.

După Edjouma, un alt mijlocaș este curtat de mai multe cluburi, iar Lăcătuș consideră că plecarea sa ar fi o pierdere grea: „Sunt cam puțini. Poate el crede că poate lua campionatul și fără Șut”.

Fosta mare legendă a Stelei a dat ca exemplu un alt jucător al FCSB, care a avut ofertă de la Augsburg: „Trebuie să ne aducem aminte și cu Cordea. Era într-o formă foarte bună când a avut o ofertă bună din străinătate. De atunci, Cordea nu mai e același jucător”, a mai spus Lăcătuș, la Digi Sport.

Lăcătuș crede că Malcom Edjouma e o pierdere mare pentru FCSB. Francezul a debutat deja la Bari în Serie B

Marius Lăcătuș acuză cedarea lui Malcom Edjouma la Bari, iar mijlocașul francez a debutat deja pentru italieni. Fostul jucător al FCSB a intrat în meciul cu Palermo în minutul 84, când l-a înlocuit pe Aurelien Scheidler.

Închizătorul a bifat 14 minute și a primit nota 6,5 conform sofascore.ro. Edjouma și-a ajutat echipa în apărare, iar Bari a smuls eroic un egal deși a avut doi jucători eliminați, iar adversarii au ratat un penalty în minutul 68, când Di Cesare a fost eliminat.

„Edjouma poate jucat atât mijlocaş, cât şi mijlocaş ofensiv. Îl urmărim de o lună! Păstrând proporţiile, poate fi comparat cu Folorunsho.

Malcom este gata de a juca, dar este riscant să îl folosim în formula de start. Totuşi are numai câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri. În linia mediană va reveni, cu siguranţp, Maiello”, spunea antrenorul Michele Mignani înainte de meci.

Lasă un comentariu