Marius Lăcătuș crede că este posibil ca anumiți fani ai celor de la CSA Steaua să „migreze” către FCSB în viitorul apropiat

Marius Lăcătuș a vorbit din nou despre situația de la CSA Steaua, echipa pe care o simpatizează în prezent și care, aspect bine cunoscut, în continuare nu are dreptul de a evolua în Superliga din cauza formei de organizare.

În condițiile în care pare că această problemă nici nu se va rezolva prea curând, „Fiara” a ținut să le transmită un mesaj ferm conducătorilor clubului din Ghencea.

Fostul mare fotbalist al echipei roș-albastre a subliniat că există o probabilitate crescută ca unii dintre suporterii Stelei să se îndrepte către FCSB în viitorul apropiat, dat fiind contextul de incertitudine privind perspectivele echipei în următorii ani, în special în cazul în care FCSB obține succes în competițiile europene, după ce a câștigat primul titlu de campioană în 9 ani. Cu toate acestea, el a precizat că nu crede că ultrașii din „Peluza Sud” ar face această schimbare, ci mai degrabă suporterii „obișnuiți”, în special cei care nu și-au ales încă o tabără și oscilează între FCSB și CSA Steaua.

„În ceea ce privește Steaua, eu am mai spus-o de ‘n’ ori. Parcă de acolo nimeni nu-și asumă responsabilitatea de a ieși să spună ce au de gând să facă cu această echipă.

Sunt foarte mulți suporteri steliști, dat atât timp cât nu există un plan de viitor, sigur că lumea încet-încet poate va renunța la ideea de a mai fi alături de Steaua.

„Mă refer la lumea neutră, nu la suporterii adevărați”

Probabil vor fi alături de FCSB, dacă rezultatele vor veni în continuare, poate vreo calificare în cupele europene, în grupe… Lumea poate ar bascula.

Mă refer la lumea care este neutră, nu mă refer la suporterii adevărați ai Stelei, cei din Peluza Sud. Mi-aș dori ca cineva din Minister, cineva din cadrul clubului, iar aici cel mai în temă să spună aceste lucruri ar fi comandantul clubului, să dea o declarație, să iasă cu ceva public.

Atunci să vedem și noi ce se dorește să se facă cu această echipă, pentru că al fi al treilea an când ei nu au drept de promovare, nu? Nu mi se pare un lucru deloc normal”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro. 

Lasă un comentariu