Marius Lăcătuș dă verdictul despre Octavian Popescu după ce Gigi Becali l-a scos din echipa de start a FCSB-ului

Octavian Popescu (20 ani) nu se află în cel mai bun moment al carierei de când a debutat la FCSB.

Anunțat ca fiind un mare fotbalist de perspectivă, în schimbul căruia Gigi Becali preconiza că va încasa zeci de milioane de euro, Octavian Popescu nu a reușit să mai impresioneze în acest sezon. 

A jucat în 22 de meciuri, a marcat trei goluri, a oferit două pase decisive, însă au existat momente în care a pierdut echipa de start, inclusiv din cauza unor accidentări.

Opinia lui Marius Lăcătuș despre Octavian Popescu

Fostul internațional român este de părere că fotbalistul este principalul vinovat pentru poziția în care a ajuns acum.

„Din cauza cui oare? Bănuiesc că antrenorul și patronul nu au nimic cu Tavi Popescu. Când a debutat la FCSB toată lumea a zis că va sparge norii”, a spus Marius Lăcătuș, la DigiSport.

Gigi Becali: „E greu să mai joace Tavi”

La cea mai recentă intervenție în fața presei, Gigi Becali a lăsat de înțeles că Octavian Popescu ar urma să fie mai mult rezervă.

„Nu știi cu cine să mai joci, ori cu Tavi Popescu, ori cu Phelipe. E greu să mai joace Tavi, Phelipe e prea bun”, a spus Gigi Becali.

Omul de afaceri este convins că Luis Phelipe îi va aduce o nouă sumă impresionantă în conturile clubului. Acesta are o clauză de reziliere în valoare de zece milioane de euro.

„Luis Phelipe mi-au spus că am dat 200.000 de euro pe el și o să mi se plătească clauza de zece milioane.

Așa mi-au transmis! Cât de curând au zis. E fenomen! S-a dublat valoarea lui venind la noi. Baba Alhassan e foarte agresiv, genul lui Olaru. E foarte bine”, a mai spus Becali.

Lasă un comentariu