Marius Lăcătuș de partea Regelui? Ce spune despre faza controversată din meciul cu Farul

Horațiu Feșnic a fost centralul partidei din etapa a 24-a, FCSB – Farul 1-1, disputată luni seara, pe Arena Națională.

Marius Lăcătuș, simbolul Stelei (10 titluri de campion al României), a fost întrebat după FCSB – Farul 1-1 dacă se impunea penalty pentru echipa lui Gică Hagi în minutele de prelungiri, când Joyskim Dawa l-ar fi faultat în careu pe Mihai Popescu, la un duel aerian. În urma analizei VAR, centralul Horațiu Feșnic a acordat lovitură de la 11 metru pentru formația constănțeană.

Penalty-ul a fost transformat de căpitanul oaspeților, Ionuț Larie, iar partida s-a încheiat la egalitate 1-1. Contestată de gazde, decizia lui Feșnic a aprins spiritele.  Prezent în studio, Marius Lăcătuș a susținut că se impunea lovitură de la punctul cu var. 

„Dacă îmi ceri mie părerea, cred că da (n.r. a fost penalty). Popescu este primul care lovește mingea. Îl lovește cu capul.. Este greu, fază dificilă. Arbitrul a decis asta după ce a revăzut faza la televizor”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit Digisport.

FCSB – Farul Constanța 1-1

După o primă repriză în care a dominat jocul, FCSB a deschis scorul în cele din urmă în partea secundă, în minutul 55, în urma autogolului lui Cristi Ganea.

Pe final, Ionuț Larie a restabilit egalitatea, după ce a fructificat fără emoții o lovitură de pedeapsă, în minutul 90+5, și a smuls punctul pentru Farul Constanța.

În urma acestui rezultat de egalitate, FCSB a rămas în vârful clasamentului cu 51 de puncte, în timp ce Farul Constanța (locul cinci) a ajuns la egalitate de puncte, 37, cu Universitatea Craiova (locul patru).

Lasă un comentariu