Marius Lăcătuș îl ”taxează” pe Octavian Popescu: ”Nu poți să îi ceri explicații selecționerului”

Marius Lăcătuș (59 de ani), fostul fotbalist și antrenor al Stelei, a reacționat, după ce Octavian Popescu (20 de ani) s-a declarat nemulțumit că nu a fost convocat de Daniel Pancu (46 de ani) la naționala U21 a României.

Marius Lăcătuș reacționează după nemulțumirea lui Octavian Popescu: ”Ar trebui să se gândească la ce joacă”

Marius Lăcătuș consideră că atitudinea lui Octavian Popescu nu a fost cea corectă și îi oferă un sfat tânărului jucător de la FCSB.

La noi e la modă, inclusiv cu cei care mai sunt prin străinătate, că are antrenorul ceva cu ei. Eu cred că Tavi ar trebui să se gândească la ce joacă și la faptul că a pierdut echipa mare a naționalei.

Principala preocupare a lui ar trebui să fie nu să ajungă la tineret, ci la echipa mare națională. Nu poți tu să îi ceri explicații selecționerului. Eu n-am văzut niciodată antrenor sau selecționer care să-și taie singur craca.

Îmi vine greu de crezut că un antrenor are un jucător de valoare și că nu îl bagă să joace sau că nu îl cheamă la lot.

Racovițan a jucat un play-off de Champions League, cred că pe undeva merita să fie chemat și el. Dacă nu îl chemi nici acum când joacă în play-off Champions League și când joacă în Europa League, atunci când?

Se intră greu la echipa națională și se iese tot greu. Edi se bazează acum pe un nucleu, care i-a adus puncte în grupa asta și a mai adus jucători care evoluează constant la un nivel mai bun”, a spus Marius Lăcătuș, la Fotbal Club.

Lasă un comentariu