Marius Lăcătuș, reacție despre momentul în care galeriile celor de la FCSB și Dinamo s-au aliat și au înjurat rivala CSA! Ce spune „Fiara”

Marius Lăcătuș a oferit o scurtă reacție, în direct, la TV, cu privire la momentul în care galeriile celor de la FCSB și Dinamo s-au aliat și au înjurat rivala CSA. Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, pe arena „Arcul de Triumf”, acolo unde a avut loc derby-ul din runda a doua a Superligii.

Marius Lăcătuș, reacție despre momentul în care galeriile celor de la FCSB și Dinamo s-au aliat și au înjurat rivala CSA

Sâmbătă seară, în runda a doua din Superliga, FCSB și Dinamo s-au duelat pe stadionul „Arcul de Triumf”. Cel mai așteptat derby din România a fost programat pe o arenă care are o capacitate de doar 8.200 de locuri, situație ce a nemulțumit teribil ambele echipe.

De asemenea, la fel de nemulțumite au fost și galeriile celor două formații, care au produs un moment unic în istoria Superligii: tot stadionul a scandat împotriva lui CSA Steaua la derby-ul FCSB – Dinamo, după ce „militarii” au făcut tot posibilul ca partida din runda a doua a campionatului să nu se dispute în Ghencea, pe un stadion care are o capacitate de peste 30.000 de locuri.

Suporterii din galeria lui Dinamo care au prins bilete la meciul de pe „Arcul de Triumf”, aproximativ 600 la număr, au dat tonul: „tot stadionul, tot stadionul”. Iar după aceea s-a scandat „CSA, m*** CSA”. Alături de aceștia au scandat și ultrașii vicecampioanei României.

Întrebat despre aceste scandări și despre moment în sine, Marius Lăcătuș s-a ferit să ofere o reacție amplă și s-a rezumat la a spune doar:

„E problema lor, treaba lor împotriva cui scandează. După ce au scandat contra celor de la Steaua, se auzea ceva pe fundal, care nu poate fi reprodus”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport.

Coman și Olaru au decis derby de România

FCSB a început derby-ul cu Dinamo cu o tactică ofensivă și încă din debutul jocului a ratat două ocazii mari, prin Olaru și Șut. Ulterior, în minutul 30, Florinel Coman a spart gheața cu o super execuție de la marginea careului. „Mbappe” a șutat surprinzător cu stângul, piciorul său mai slab, reușind să trimită mingea în vinclul colțului scurt.

Cinci minute mai târziu, Darius Olaru și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a înscris cu un șut pe jos din interiorul careului.

Reușita lui Dinamo a venit tocmai în minutul 83, când Ștefan Târnovanu a comis o gafă uriașă.

Inițial, Roșu a trimis un șut superb, însă a lovit doar bara transversală. Ulterior, balonul a ricoșat la Costin, care l-a servit pe Laruccea. De la aproximativ 20 de metri, acesta din urmă a șutat la firul ierbii și, în ciuda faptului că execuția nu a fost una foarte puternică, Ștefan Târnovanu a gafat și a respins slab, în față. În preajma careului de 6 metri și-a făcut excelent apariția portuchezul Goncalo Gregorio, care a șutat pe lângă goalkeeper și a redus din diferență.

Lasă un comentariu