Marius Lăcătuș știe care e cheia succesului de la FCSB: ”Spre deosebire de alți ani”

FCSB a câștigat primul titlu în nouă ani în această ediție a Superligii României.

FCSB și-a asigurat titlul cu trei etape înainte de finalul sezonului, după ce au învins Farul Constanța cu scorul de 2-1 în etapa a șaptea a play-off-ului, desfășurată pe Arena Națională în fața suporterilor lor devotați.

Marius Lăcătuș, fost antrenor al FCSB în mai multe perioade, a explicat de ce echipa a reușit să câștige titlul în acest sezon. A menționat constanța în joc și rezultate, reducerea greșelilor individuale și contribuția semnificativă a celor două vedete, Darius Olaru și Florinel Coman.

”Constanța în joc și a rezultatelor. Spre deosebire de alți ani, FCSB a fost o echipă mai bine organizată, în special pe faza defensivă. Nu s-au mai făcut greșelile din alți ani când au pierdut campionatele pe mâna unor jucători, pe mâna greșelilor individuale. 

Și în al treilea rând, datorită formei bune a celor doi jucători: Olaru și Florinel Coman. Dar și staff-ul tehnic are un merit destul de mare. Una peste alta, eu cred că a fost cea mai constantă echipă”, a spus Marius Lăcătuș la televiziunea DigiSport.

Pentru echipa pregătită de Charalambous a fost primul campionat adjudecat în noul format al primului eșalon din România – play-off, play-out. De nouă ani FCSB nu mai reușise să câștige titlul.

Lasă un comentariu