Marius Lăcătuș vrea explicații din partea celor de la CSA Steaua

Marius Lăcătuș (60 de ani) a vorbit despre situația celor de la CSA Steaua, care se află în acest sezon în play-out-ul din Liga 2.

CSA Steaua se află pe primul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 38 de puncte.

Marius Lăcătuș așteaptă din partea celor care se ocupă de CSA Steaua să iasă în față cu o declarație clară și fermă în ceea ce privește viitorul echipei de fotbal.

În ceea ce privește Steaua, eu am mai spus-o de ‘n’ ori. Parcă de acolo nimeni nu-și asumă responsabilitatea de a ieși să spună ce au de gând să facă cu această echipă.

Sunt foarte mulți suporteri steliști, dat atât timp cât nu există un plan de viitor, sigur că lumea încet-încet poate va renunța la ideea de a mai fi alături de Steaua.

Probabil vor fi alături de FCSB, dacă rezultatele vor veni în continuare, poate vreo calificare în cupele europene, în grupe… Lumea poate ar bascula.

Mă refer la lumea care este neutră, nu mă refer la suporterii adevărați ai Stelei, cei din Peluza Sud. Mi-aș dori ca cineva din Minister, cineva din cadrul clubului, iar aici cel mai în temă să spună aceste lucruri ar fi comandantul clubului, să dea o declarație, să iasă cu ceva public.

Atunci să vedem și noi ce se dorește să se facă cu această echipă, pentru că al fi al treilea an când ei nu au drept de promovare, nu? Nu mi se pare un lucru deloc normal”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport Special.

 

Lasă un comentariu