Marius Niculae dur în cuvinte, după România – Bulgaria: ”Te oftici”

România, doar egal cu Bulgaria în primul amical al lunii iunie, scor 0-0.

România a primit vizita Bulgariei marți seară pe stadionul ”Steaua” din Ghencea. La finalul celor 90 de minute, echipa antrenată de Edward Iordănescu a remizat într-un meci lipsit de ocazii, în care Dennis Man a irosit un penalty imediat după pauză.

Marius Niculae nu s-a ferit de cuvinte după România – Bulgaria: „Te oftici”


Fostul internațional român, Marius Niculae, a subliniat că o victorie ar fi ridicat moralul echipei lui Iordănescu Jr. De asemenea, Niculae a menționat că în apărare au existat ezitări și că a simțit o lipsă de concentrare a jucătorilor pe parcursul celor 90 de minute.

”Noroc că nu am primit gol și că nu am pierdut acest meci. Era, totuși, o victorie de moral. Te oftici, că nu ai avut un joc foarte bun, cum ne așteptam toți. Ai avut acel penalty pe care trebuia să-l marchezi. 

Să sperăm că se vor răzbuna ocaziile și că vom marca la EURO. Ianis a spus că jucătorii au fost încărcați. S-a văzut în joc. Mie mi s-au părut și cu o lipsă de concentrare. Au avut ocazii puține. Pe fază defensivă… Ezitări”, a spus Marius Niculae la DigiSport.

Echipele de start

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Rus, Bancu – R. Marin, M. Marin – Man, Stanciu, Mihăilă – Drăguș

  • Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Sava – Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Pușcaș, Hagi, Șut, Coman, Olaru, Mogoș, Grameni, Racovițan, Bîrligea
  • Selecționer: Edward Iordănescu

Bulgaria: Dyulgerov – Turitsov, Atanasov, Petkov, Petrov – Petkov, Krastev, Kostadinov – Despodov, Kolev, Panayotov

  • Rezerve: Mitov, Vutsov, Tombak, Lyaskov, Kirilov, G. Minchev, Rusev, Petrov, M. Minchev, Iliev, Yusein, Popov
  • Antrenor: Ilian Iliev

Lasă un comentariu